Co pro nás příští rok chystá: budou obyvatelé Země očekávat konec světa v roce 2022 ?

Bill Gates

Tvůrce Microsoft také poznamenal mezi těmi, kteří přesně vědí, co nás nadcházející rok čeká. Schopnost vydělávat miliardy vypovídá o jeho neuvěřitelné schopnosti předvídat procesy ve společnosti a jeho slova rozhodně stojí za poslech, vnímat je jako nejrealističtější.

Bill Gates je přesvědčen, že omezení koronaviru budou platit i nadále, zvláště pokud Američané nepomohou jiným zemím zbavit se infekce a pokud bude očkování pomalé. Pokud jde o obchod, ten ještě nebude moci normálně fungovat, jako tomu bylo v docích před dokem.

Nostradamus

Francouzský věštec Nostradamus v roce 2022 „uviděl“ nebezpečí pramenící z přírody v podobě kataklyzmat a člověka – v podobě válek a konfliktů.

Jasnovidec připravil pro Severní Ameriku silné zemětřesení, jeho následky zasáhnou celý kontinent: pevninu zasáhne humanitární katastrofa.

Všechno ale nebude tak špatné, jím neustále vyvíjené super technologie přinášejí lidstvu pozitivní změny, právě v nich se lidem skrývá „záchranná hůl“. Také velký Nostradamus předpověděl vývoj elixíru mládí, ale droga, která prodlouží lidské století, nebude příští rok dostupná všem. Ale neměli byste zoufat, přijde čas na jeho masové rozšíření.

Vanga

Baba wanga slepá věštkyně z Bulharska, je ozvěnou francouzského Nostradama a předpovídá osudové, někdy destruktivní události po celém světě.

Změny však mohou být podle bulharské čarodějky i konstruktivní: v roce 2022 je možný rozkvět lidstva a nové kolo vývoje.

zdroj:5-tv.ru