Co se stalo s paterčaty narozenými v roce 1934, je strašné!

Lékař Allan Roy Defoe se rozhodl využít skutečnosti, že rodina byla velmi chudá. Všiml si také, že rodiče se svými malými dcerami nezacházeli celkem dobře … Poté, co je vystavili na světové výstavě v Chicagu jako druh senzace, doktor dívek vedl k tomu, že v roce 1935 vláda Ontaria zbavila rodiče péče o děti. a dokonce … právo je navštívit. O dívky se postaral jejich lékař a nebylo to pro ně dobré …

Lékař a jeho sestry nejen prováděly vědecké experimenty na svých sestrách, ale také s nimi zacházely jako s jakýmsi marketingovým produktem. Yvonne, Marie a ostatní dívky byly zavřeny v místnosti, která sloužila jako forma zábavy pro diváky – lidé platili za to, aby viděli slavné pětičleny. Odhaduje se, že je denně sledovalo téměř 6 000 lidí! Jejich pokoj byl jako policejní vyšetřovací místnost se zrcadlem …

Dívky nuceny účastnit se mnoha reklam, jejich tváře zdobily četné kalendáře a samy se staly největší turistickou atrakcí v Ontariu. Jejich lékař a vláda na nich hodně vydělali … Případ devítiletých sester se ujal právník. Bojoval za to, aby se děti vrátily do svého rodinného domu, ale to bylo to nejhorší, co se jim mohlo stát.

Rodiče křičeli na Marii a její sestry a nevyhýbali se verbální ani fyzické agresi. Ukázalo se, že je otec sexuálně zneužíval. Ve věku 19 let dívky úplně přerušily kontakt se svými rodiči, ale to, čím si prošly, ovlivnilo celý jejich život, bohužel negativně.

Kvůli traumatizujícím zážitkům a nedostatku normálního dětství trpěla každá ze sester různými druhy poruch a obav: schizofrenie, alkoholismus, deprese jsou jen příklady. Pouze 20letý Emilii zemřel při záchvatu, Marie zemřela o rok později.

Ostatní tři sestry si nemohly vydělat vlastní život – rozbitá manželství, depresivní stavy a poruchy je budou pravděpodobně doprovázet po zbytek života. V roce 1997 Yvette, Annette a Cecile žalovaly vládu v Ontariu. Chtěli náhradu škody, kterou utrpěli.

Sestry zvítězily u soudu! Dostali 4 miliony dolarů, ale Yvette to nezískala. Pouze dvě z pěti sester jsou naživu.

Je těžké uvěřit, že pro zisk jsou lidé schopni zničit něčí život a odnést dětství jejich dětem, že jejich vlastní otec používá jejich dcery. Strašné je, že vláda nechránila dívky.

Zdroj:podaj.to