Co se stane 21.12.21 ve 21:21, den který změní budoucnost

Rituál 21.12.21 ve 21.21:

„Vezmeme dvě svíčky různých barev, abychom si snadněji zapamatovali, která byla použita a k jakému účelu, “ vysvětlil kouzelník.

Otočíme se a zapálíme první svíčku, která bude symbolizovat minulost. Čarodějka doporučila vzít si atribut tmavé barvy a do svíčky „mluvit“ to, čeho se snažíte zbavit nebo zapomenout.

„Vyslovujeme na svíčku všechna svá selhání, lítost a výčitky, proléváme slzy a bolest, stejně jako to, s čím se chceš rozloučit. Zároveň děkuji za ponaučení a nabyté zkušenosti: díky němu jsme se stali člověkem, kterým jsme nyní,  “ vedlo médium část rituálu k vyřešení minulosti.

Pak otočíme obličej dopředu, zapálíme svíčku, nejlépe světlé barvy, a začneme utvářet naši budoucnost.

„Představujeme, vizualizujeme určitý obraz, kde se již vše splnilo. Pokud si to nedokážete představit, bude stačit vyjádřit své touhy, “ dodal psychikář rituál s částí pro změnu životní perspektivy.

Pak je potřeba zhasnout obě svíčky a schovat je na dobu, kdy přijdou těžké chvíle osudu: když se v životě stane něco nepříjemného, ​​zapálíme tmavou svíčku a vyslovíme problémy, když něco dobrého, zapálíme světlou, navrhl parapsycholog.

Pokud si přejete, můžete během rituálu nechat svíčky úplně dohořet a pak se zvýší pravděpodobnost splnění vašich přání, uzavřelo médium.

Zdroj.esoteric