CO TO ZNAMENÁ, KDYŽ MÁTE ČÍSLO 2 V DATU NAROZENÍ – LIDÉ SE ZVLÁŠTNÍM OSUDEM: Objevte, co přináší budoucnost!

Mohou být materialističtí a svoboda je to, co jim přináší radost. Netrpí zábranami a omezeními a celý život se chtějí podřídit jejich vůli a žít zcela svobodně. Nejhorší, co může pro tyto lidi existovat, je zklamání, takže ze strachu sotva otevírají svá srdce a nedávají najevo své emoce. Vždy si musí být stoprocentně jisti, že vše dělají správně. Bývají perfekcionisté a často jsou to workoholici.

Přestože působí odtažitě a někdy se zdráhají mluvit, jsou to ve své podstatě jemné duše, které se bojí, že budou zraněny. Kvůli špatným zkušenostem z minulosti často lidem nedůvěřují, ale pokud jim prokážete respekt a vybudujete si důvěru,  dají vám bezpodmínečnou lásku. Jako partneři se pro ně hodí lidé, kteří mají v datu narození i číslo 2. V konfliktních situacích jsou dosti zdrženliví a nebudou se bít ani křičet, ale snaží se mluvit klidně, a když se jim to nedaří, snadno se stahují a vzdávají se.

Klid a vyrovnanost jim pomáhají ovládat svůj život a udržet si kontrolu nad každou situací. Pokud máte v datu narození číslo 2, můžete to vidět jako šťastné číslo a podle numerologie jsou pro vás osudová čísla: 2, 4, 8 a 16.