Co vidíte na obrázku: test, který neoklamete

Kdybys viděl tygra

Levá hemisféra vašeho mozku je aktivnější než pravá. Jste analytický člověk , velmi cílevědomý a organizovaný. Tváří v tvář problému okamžitě zapnete logiku, budete rozvážní a objektivní.

Jste často neoblomní. A to není vždy pozitivní vliv na život. Proto je někdy žádoucí vyslechnout si názory ostatních. Samozřejmě se nebavíme o nějakých lidech z ulice, kteří ve vašem životě nic neznamenají. Mluvíme o milovaných, kteří pro vás chtějí jen to nejlepší.

© Depositphotos

Vaše osobní vlastnosti

Máte rádi věci, které jdou podle plánu. Často si vytváříte různé seznamy úkolů, plány a plány, které se snažíte bez pochyby dodržovat. Máte jasně definované cíle a budujete cestu k jejich dosažení, přičemž každý krok podrobně prezentujete.

Ve vašem životě není místo pro nejistotu a mlhovinu . Jste realista , který ke všemu přistupuje z racionálního hlediska. Pohádky a fantasy nejsou nic pro vás. Bez ohledu na to, jak vysoké se mohou zdát vaše cíle ostatním, víte, že jsou reálné a dosažitelné.

Pamatujte, že obě mozkové hemisféry stále nefungují izolovaně, spolupracují a doplňují se. I když pravděpodobně máte více rysů určité dominantní hemisféry, pravděpodobně máte také rysy druhé hemisféry, jen v o něco menší míře. Ale teď už víte, jaké vlastnosti byste měli věnovat rozvoji.Nezapo

Zdroj:uduba.com