CO VIDÍTE? ODPOVĚĎ JE KLÍČEM K VAŠÍ SKRYTÉ OSOBNOSTI! NEJPŘESNĚJŠÍ TEST

2. Gorila

Pokud jste jako první spatřili gorilu, znamená to, že jste velmi náročný člověk jako k sobě, tak i k ostatním. Nedokážete jen tak bezcílně plýtvat svým časem, proto si neustále vymýšlíte aktivity, díky kterým můžete získat nové znalosti a zkušenosti.

Často máte skvělé a zajímavé nápady, ale váš intelekt je schopen hledat takové cesty, kterým ne každý rozumí. Bezmezně důvěřujete svým názorem a řešením, ale nemusíte je vnucovat druhým, protože každý člověk má svůj názor a úcta musí být hlavním principem ledajaké komunikace.

Můžete ztratit blízkých lidí pokud nepřestanete prosazovat svou tvrdohlavost a nadměrnou žádostivost!

3. Lev

Na druhé straně si zasloužíte pochvalu za svou rozhodnost a vaše pracovitost je vaší zbraní, kterou používáte, abyste dokázali svou hodnotu.

Soustředíte se na své cíle a nevzdáváte se je za žádných okolností. Vy, jako lev, lovíte své sny a nenecháte jejich ujít od vás.

Vaší slabou stránkou je, že neposloucháte rady blízkých. Především když si myslíte, že vaše řešení jsou jediné správné a vhodné. Nejde o to, že pohrdáte cizími názory, ale o to, že je začnete poslouchat až když je velmi pozdě.

Musíte se naučit přiznat si své pády, hoc jsou bolestivé, a naučit se brát si z nich ponaučení.

Pokračování na další straně