Co vypovídá tvar vaší ruky o vaší osobnosti a charakteru

ruka dřeva
Pokud máte tento tvar ruky, jste těžce pracujícím člověkem. Práce pro vás hodně znamená a snažíte se to uplatňovat v každé oblasti svého života.

Dokonce i ty nejmenší úkoly jsou pro vás významné, vždy se je snažíte provést co nejpečlivěji a to i tehdy, jestliže množství vynaložené práce nikdo jiný kromě vás nevidí.

Rádi stimulujete svůj mozek úkoly, které vyžadují hodně rozmýšlení, protože se rádi učíte nové věci.

Vaším největším koníčkem je cestování . Objevováním nových zemí a kultur získáváte inspiraci. Vždy, když jste odkázáni sami na sebe, projeví se vaše výjimečné schopnosti plánování. Ty zaručí, že vaše výlety budou vždy zábavné.

Používejte je proto ve svůj prospěch a naplánujte si více úžasných cest s vašimi blízkými a dejte jim pocítit, že se vždy mohou na vás spolehnout.

ruka kovu
Člověk s tímto tvarem ruky je silný a talentovaný. Vaše široké dlaně poukazují na širokou paletu schopností a dovedností, kterými disponujete. Když lidé pomyslí na člověka, který všechno dokáže, myslí na vás.

Dokážete opravit vše v domácnosti, jste dobrým atletům, jste dobří v zahradničení a množství dalších řemesel. To je současně i vaší největší cenností, protože dokážete to, co většina lidí nezvládne.

Kromě toho jste vysoko adaptabilní. Bez ohledu na to, v jaké situaci se ocitnete, dokážete si v ní vždy poradit.

Jelikož téměř vše bez námahy zvládnete, snadno dokážete i druhým pomoci, když je třeba.

Zaměřte se na tyto své přednosti, zejména v případech jako jsou změna zaměstnání či rozvoj dovedností u členů vaší rodiny .

Zdroj: Silavedomia.sk