Co znamenají sny o zemřelých? Toto jsou překvapivá zjištění

Pokud se ve snu zesnulý požádá o jídlo, objetí, polibek nebo ohřátí, neměli byste se toho lekat a měli byste mu vyhovět. Tímto způsobem může duše najít klid. Po probuzení byste měli zhodnotit své emoční stavy. Pokud jste klidní, může to znamenat, že si zesnulý člověk užívá klidného posmrtného života. Ale pokud se probudíte se studeným potem nebo trpíte delší dobu strachem, znamená to, že duše zesnulých trpí.

Nemusíte ihned hledat pomoc u vědců, léčitelů nebo esoteriků. Riskujete tím nejen ztrátu času, ale i peněz. Ve většině případů se zesnulí příbuzní objevují ve snech kvůli vašemu vzpomínání na ně. Byli to pro vás významní lidé a ztráta ještě není úplně zpracovaná.

Existence posmrtného života není ani potvrzena, ani vyvrácena. Naše fyzická těla jsou omezená, ale proč bychom měli odsuzovat duši k utrpení? Pokud po setkání se zesnulým ve snu pociťujete úzkost, zkuste se za něj pomodlit.

Svatí otcové radí, aby se snům o zesnulých nevěnovala přílišná pozornost a místo toho se zaměřovali na každodenní modlitby a rituály. Pokud se vám však úzkostné sny opakují, můžete zkusit požádat o zádušní mši a zapálit svíčku pro klid zesnulého. Pokud se vám zdá, že vaše příbytky jsou narušovány zlem, můžete si večer zapálit kostelní svíčku a pokropit místnosti svěcenou vodou. Pokud nemáte možnost zavolat si kněze, můžete to udělat sami a modlit se s vědomím, že na druhé straně je zesnulý v Boží milosti.

Pokud se vám zdají sny se zesnulými blízkými, může to být náročné období a může to vést k úzkosti a neklidu. Můžete se pokusit najít význam těchto snů sami, nebo se poradit s odborníkem, pokud potřebujete pomoc. Nezastírejte své emoce, ale hledejte podporu u svých přátel a rodiny. Pokud máte podobné zážitky, neváhejte se s námi podělit o vaše zkušenosti v komentářích.