Cukrovka, drogy a znovuzrození: Osud bývalého člena Mandrage Víta Starého

„Co se týče té nohy, o které se spekulovalo, nepřišel o ni, ale musí ji nyní pečlivě střežit. Musí dodržovat zdravý životní styl. Jeho boj s cukrovkou není vůbec legrace. Ignoroval ji dlouho a ničil sám sebe… Prošel si velmi divokým obdobím,“ uvedl zdroj.

„Je v podstatě zázrak, že kapela Mandrage vydržela tak dlouho navzdory jeho problémům. Očekávalo se, že se kapela rozpadne dříve. Poslední roky ve skupině nebyly vůbec příjemné. Ale nebylo to jen tím. Víto se také nesouhlasilo se směřováním kapely a některými písněmi, které napsal Pepa Bolan, nesouhlasil,“ dodal.

Během své nejslavnější doby Vít Starý utrácel velké částky peněz, a mnoho lidí v jeho okolí využívalo jeho slávy. Když se dostal do osobních obtíží, tito lidé ho opustili. Přes všechny problémy však díky podpoře rodiny zpěvák dokázal zotavit.

V současné době se věnuje divadelní práci, skládání písní, zakládání nové kapely a malování. Našel si partnerku a vedou spokojený vztah. Omezil svou účast v hospodě a podle svého přítele se stal člověkem, který má všechno pečlivě pod kontrolou.