Datum narození obsahuje karmu člověka

03. – 31.03.  Fyzicky docela vyspělí lidé vědí, co od života chtějí a usilují o svůj cíl. Nic je nemůže odvést od toho, co chtějí. Preferují nezávislost a nezávislost. Navenek sexy a atraktivní, takže nejsou osamělé.

04. – 10.04.  Individualisté, kteří budou dobře vynikat v kreativních a manažerských oborech. Vždy dosahují svých cílů, vědí, jak žít tak, aby měli ze života maximální radost.

04. – 20.04.  Skutečným povoláním takových lidí je výzkum, studium něčeho nového. Komunikace je jejich radost, která se projevuje nadměrnými komunikačními schopnostmi. Jsou schopni se naučit několik cizích jazyků a jsou velmi sebevědomí.

04. – 30.04.  Takoví lidé milují atraktivní a krásné věci, nenechte si ujít příležitost je získat. Uvnitř nich žije estét, který své schopnosti rozšiřuje na vše, co ho obklopuje. Jejich životní zásada: „Všechno v životě by mělo být krásné.“

05. – 10.05.  U takových lidí hraje nejdůležitější roli inteligence a vzdělání, veškerou pozornost soustředí pouze na jejich zájmy a vkus. Výmluvný, když to považuje za nutné, dobrý manažer a organizátor akcí. Ví, jak pracovat v týmu, ale oceňuje svobodu a nezávislost, kterou má.

05. – 20.05.  Spolehliví a extrémně upřímní lidé, kteří dokážou hluboce procítit a ocenit to, co momentálně mají. Realisté jsou schopni střízlivě posoudit současnou situaci. Věnují zvláštní pozornost kráse, jsou velmi pozorní, nemají rádi velké a hlučné společnosti.

05. – 31.05.  Vynalézaví lidé, kteří jsou připraveni přizpůsobit se jakékoli situaci, která v jejich životě nastane. Nebojí se nových známých a neznámých míst, zkoumají je se zvědavostí. Informace jsou považovány za velmi důležitý poklad moderního světa, dokážou je využít jako zbraň.

06 – 10.06.  Přednost mají sociální vztahy, důraz je kladen na rozum a realismus, zvláště jde-li o závažná obchodní rozhodnutí. Nemají rádi obyčejné věci, stále hledají něco nového a mimořádného, ​​ale vždy pohodlného. Přátelství a láska pro ně nejsou prázdná slova.

06. – 21.06.  Moderní lidé. Dokážou se v krátké době sblížit s člověkem, ale cení si hlavně dlouhodobých přátelství prověřených časem. Přitahuje je k originálním věcem a lidem, dostatečně pevným a ambiciózním, bojujícím za spravedlnost v tomto světě.

06. – 30.06.  Citliví lidé, kteří raději neriskují, ale jsou v bezpečné zóně. Zvláštní roli pro ně hrají blízcí a drazí lidé, takže jsou připraveni vytvořit pro ně všechny bezpečné podmínky. Oceňují duchovní hodnoty, kupodivu.

07. – 11.07.  Přemítání a filozofování jsou jejich oblíbenou zábavou. Mají skvělou intuici, která je nikdy nezklame. Jsou pozitivnější, netolerují „prázdné“ lidi, často si to lidi kontrolují. Síla a bezpečí jsou základy existence.

07. – 22.07.  Různí lidé, ale vyznačují se takovými rysy, jako je touha po umění a „vysoká“ estetika, stejně jako lidskost. Je nezaujatý, ale ve vztazích s lidmi je to idealista, který se na to nejednou vyplatil.

07. – 01.08.  Přirozeně rození nezávislí lídři, kteří velmi dobře vědí, jakou mají hodnotu, a jsou připraveni dovést svůj tým k cíli až do hořkého konce. Vyznačují se organizačními schopnostmi, oddaností své milované práci a týmu. Je pro ně důležité, aby byli lidé kolem nich milováni, a proto se snaží vyčnívat z pozadí ostatních.

08. – 12.08.  Společenští lidé, se kterými je příjemné mluvit nejen o podnikání, ale i o psychických problémech. Nejsou hospodární, utrácejí čistou vodu a tvrdí, že preferují kvalitu. Mají silného ducha a touhu po dobrodružství, takže cestování je v pořádku. Jsou nezávislí a nevnímají nad nimi vedení.

08. – 22.08.  Bojovníci, kteří plýtvají energií, něco obětují pro svůj účel. Toho všeho jsou ale schopni dosáhnout díky své povaze a inteligenci. Rychle se přizpůsobují měnící se realitě, uvědomují si, že inovacím se nelze vyhnout, jsou schopni přežít v nepřipravených podmínkách, proto jsou fyzicky vyvinutí. Nemají železnou trpělivost.

08. – 01.09.  Logika, empatie a tolerance jsou právě o těchto lidech. Především si váží postavení, a to jak v lidech, tak v místech, která musí navštívit. Jsou snadno schopni analyzovat člověka, určit, zda stojí za to s ním komunikovat, upozornit na všechny jeho nedostatky. Milují hledání vztahů příčina-následek.

09. – 12.09.  Vážní lidé, kteří jsou zvyklí rozhodovat se vyváženě a racionálně. Řídí se rozumem a logikou. Disciplinovaní, zodpovědní, opravdoví workoholici. Mohou jim být s jistotou svěřeny jakékoli profesionální pracovní funkce. Dělají dobré pracovníky střední třídy, kteří mohou pracovat v kanceláři.

09. – 22.09.  Silné osobnosti, morálně i fyzicky. Zvyklý být v každém podnikání přímočarý. Citlivý vůči svému milovanému, smyslný a pozorný milenec v každém smyslu společného života.

09. – 02.10.  Krása, luxus, kvalita na vysoké úrovni – to vše lze připsat těmto lidem. Sami splňují všechny jejich požadavky na člověka, takže je vše pěkně upřímné. Velmi společenští a inspirativní lidé. Málokdy se dokážou zapřít, a tak to u nich jde často stranou. Osud jim dost často dává šanci splnit si své sny.

10. – 13.10.  Zajímaví lidé, atraktivní pro všechny lidi kolem sebe, ale přesto mají své zásady, které nejsou zvyklí měnit.. Pravidla nejsou pro ně. Jejich prioritou jsou sociální vztahy.

10. – 23.10.  Komplexně vyvinutí lidé, kteří se životem pohybují určitým tempem. Jejich mysl je jedinečná v tom, že je schopna vytvářet několik způsobů řešení problémů. Ví, jak omezit své emocionální impulsy, aby se rozhodl správně. Raději využívají výhradně nové technologie, přičemž často nacvičují spolupráci s lidmi na různých problémech.

10 – 1.11.  Silný charakter mají v krvi. A nezdravý zájem o mystiku a další magické věci není jen zájmem, ale někdy jen způsobem, jak se lépe naučit své schopnosti. Sami o sobě jsou charismatičtí a atraktivní, čímž vzbuzují sympatie opačného pohlaví. Disciplína

11. – 11.11.  Zvýšená emocionalita, romantika, idealistická od přírody. Vztah s milovanou osobou je vnímán jako sdílená cesta a růst ve všech směrech. Vnímavý a schopný vcítit se do druhého člověka. V případě potřeby jsou připraveni zapojit se do boje za své zájmy.

11. – 22.11.  Spravedliví lidé, kteří budou ve jménu světla a dobra usilovat o pravdu do posledního. Jsou středem pozornosti v každé společnosti a používají se více než jednou. Jsou schopni předvídat některé události nebo dokonce svou budoucnost. Je pro ně mnohem snazší obnovit svou vnitřní sílu, aby mohli žít dál. A nezapomeňte na šestý smysl, který je velmi dobře vyvinutý.

11. – 01.12.  Morálně vysocí lidé, kteří mají soubor nepopiratelných pozitivních vlastností. Optimisté, respektují pocity druhých lidí a dokážou ocenit jak mysl, tak i vzdělání člověka. Na jiných lidech si kupodivu váží sečtělosti a půvabnosti.

12. – 11.12.  Aktivní a spokojení stateční lidé, kteří budou svůj pohled hájit až do konce. Bojujte za spravedlnost a světový mír. Zvykli si důvěřovat pouze svému úhlu pohledu, neulpívají na ostatních. Nevědí, jak čekat, jednat impulzivně, a proto může být výsledek někdy jednoduše nepředvídatelný.

12. – 21.12.  Tito lidé mají za sebou mnoho životních zkušeností, které jim pomáhají adaptovat se v tomto těžkém světě. Ovládejte váhu svých smyslů. Nemohou se však zdržet relaxace pod chválou a zvýšeným zájmem o svou osobu. Dominanti ve všech ohledech své chyby nepřiznávají.

12. – 31.12.  Zodpovědní lidé, kteří mají jasnou představu o tom, co v tomto životě chtějí a jak toho mohou dosáhnout. Disciplína jim pomáhá překonávat těžkosti v životě. Neustále provádějí introspekci, jsou náchylní k pesimismu. Lídři preferují ve vztazích rovnost.

Zdroj:esoteric