Dávejte si na tato znamení zvěrokruhu pozor! Ve většině případů, dělají ty nejhorší životní rozhodnutí

KOZOROH:


Kozoroh je velmi praktické, spolehlivé a usilovné znamení. Pokud máte kozoroha jako obchodního partnera, nemusíte se bát, že vás zklame. Jejich vysoce pozitivní charakterové vlastnosti jim však nebrání v špatných rozhodnutích!  Při běžném koloběhu života upadají lidé s tímto znamením do stereotypu. Stávají se unudění a otrávení. Dostanou pak chuť, okořenit si život nějakým dobrodružstvím, což nemusí být tak špatné, ale jen když je to provedeno ve správné míře.

Nejčastěji se jejich vyhození si z kopýtka odehraje v sexuální oblasti, kdy si najdou partnera na jednu noc s vidinou změny. Jejich řízení však později velmi litují a trápí se problémy, které si způsobili.

BERAN

znamení, které dělá co chce a kdy chce. Pokud má na něco chuť, tak si to prostě vezme a nikomu se neprosí. Typickým projevem jeho chování je, že co má na srdci, to se prodere i na jeho jazyk. V důsledku toho přichází do konfliktů se svým okolím. Jeho impulzivnost a sklon k riskování harmonickému životu velmi nepřispívají. Proto lidé s tímto znamením dělají asi nejvíce špatných rozhodnutí.

BLÍŽENCI:


Blíženci se vyznačují tím, že mají jakoby rozdvojenou mysl. Ta bývá příčinou i jejich postojů a rozhodnutí. Obvykle nemají tušení, jejíž variantě z nabízených možností mají dát přednost. Všemožně se snaží rozhodování vyhýbat, a když už je opravdu potřeba ukvapeně si něco vyberou. Málokdy se zamýšlejí nad následky své volby, které se projeví až později.

RYBY:
Ryby obvykle nemají chuť se ničím zabývat a čekají, že jejich problémy se buď vyřeší samy, nebo je vyřeší někdo za ně. V jistých situacích sledují okolí a hledají pomocné indicie, které by je mohly dovést ke správnému rozhodnutí. Až příliš velký dopad má na ryby mínění ostatních a jejich řízení.

RAK:
Lidé s tímto znamením jsou velmi emočně nestabilní. Jejich emoce hluboce ovlivňují jejich řízení. Racionalita se v mnoha případech dostává do pozadí. Nedokáží se poučit z minulosti a kvůli lásce dělají stále tytéž chyby.

Našli jste se v některém z těchto znamení? Pokud ano, tak už víte, co může být příčinou vaší smůly v životě. Pokud odhalíte v sobě chybu, je to první krok k jejímu napravení.

Zdroj:esotericblok.ru