Dcera Micka Jaggera byla zadržena na Ibize za útok na policisty

Jade Jagger zdroj: youtube.com
Jade Jagger zdroj: youtube.com

Informace o zatčení Jade Jagger, dcery slavného Micka Jaggera (79), na Ibize ve středu v noci zaplavila zahraniční média. Důvodem zatčení měl být útok na policisty. Jade Jagger, která je známá jako šperková designérka, byla převezena přímo do vazby, kde nyní čeká na soudní proces. Je pravděpodobné, že její slavný otec na tuto situaci nebude nadšený.

Britský deník Mirror informoval o incidentu, který vycházel ze zpráv španělských médií. Podle těchto zpráv se dcera Micka Jaggera, Jade Jagger, údajně nacházela na večeři s přáteli v jednom z podniků na Ibize, když se začala chovat agresivně a násilnickým způsobem. Tvrdí se, že během střetu s personálem restaurace jeden z Jadeiných společníků začal křičet a vyhrožovat ostatním hostům.


Proto byla na místo přivolána policie, jelikož se situace v restauraci zhoršovala. Zdroj citovaný deníkem Mirror uvádí, že lidé v restauraci, včetně personálu, manažera a několika zákazníků, informovali policii o agresivním chování dotyčného. Podle svědka citovaného v článku, když se policisté přiblížili k němu, začal je stále více urážet v angličtině, odmítl poskytnout identifikaci a projevoval velmi nepřátelský postoj.

článek pokračuje na další stránce…