Dejte si 1 věc do peněženky a ZÍSKÁTE HODNĚ PENĚZ: Nikdy ji ale nesmíte ztratit, ŘÍKÁ SE, ŽE JE TO 100% PRAVDA

Existuje také názor, že zapálení bobkového listu je prostředkem k čištění energie v domácnosti a také k určení, zda je v domácnosti přítomna pozitivní nebo negativní energie.

Dalším starým rituálem je napsat přání na bobkový list. Věřilo se, že během novu nebo úplňku se na bobkový list napsalo přání a pak se rakev vhodila do ohně, aby shořela. Je třeba věřit, že přání lze splnit.

Feng Shui, stará čínská technika zdobení domova a přitahování pozitivní energie, se dá aplikovat i na peněženku. Předpokládá se, že pokud v něm nosíte účty, utracené karty, zmačkané peníze a nepotřebné věci, pak přitahujete špatnou energii a nepříznivou finanční situaci, píše Lovesensa.

Na druhou stranu existují předměty, které je žádoucí mít stále u sebe v peněžence, protože se věří, že šíří pozitivní energii a přitahují peníze.

Určitě jste viděli feng shui postavu žáby sedící na mincích a věřili, že přitahuje peníze, nebo ji možná máte ve svém domě. V domácnosti se drží nejčastěji u vchodu nebo na stole a podle pravidel feng shui si tento magnet feng shui můžete dát do peněženky hojnosti.