Děsivá válka, která by se mohla stát v roce 2023. Nostradamova ponurá předpověď

Letos Nostradamus předpovídá sérii skutečně zničujících událostí. Zřejmě proto se jim letos tak nedaří. Také mnoho lidí zemře hlady a AI roboti budou vládnout Zemi.

I kdyby se žádná z výše uvedených událostí nestala, i když máme ještě devět měsíců letošního roku, jeho další předpovědi jsou vážnější a ničivější.

Velká válka z roku 2023

V jeho spisech se nachází pasáž „Během sedmi měsíců Velké války lidé zemřou kvůli zlu, které spáchali. Rouen, Evreux nepadne. Slova francouzského proroka by mohla odkazovat na třetí světovou válku, která by vycházela ze současného konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou a v budoucnu se věci budou stupňovat a dojde ke třetí světové.

Válka by přitom trvala pouhých sedm měsíců , důvod k „oslavě“, vezmeme-li v úvahu trvání dalších dvou světových válek. Technologie však pokročila a Rusko a Amerika mají jaderné zbraně. Pokud by se dvě velmoci uchýlily k těmto zbraním, následky by trvaly mnohem déle než sedm měsíců.

V tomto případě se zdá, že francouzské město Rouen bude bezpečné, ale hlavní město Francie Paříž bude trpět. V Bibli je „konec světa“ často spojován s plameny, které jsou důležitým prvkem, když přijde konec. Naznačuje, že z popela civilizace vzejde nový světový řád .

Zdroj.Dailystar