Děsivé předpovědi pro rok 2021: Bude rok 2021 ještě horší?

3. Sluneční bouře

Podle Nostradama v roce 2021 naše sluneční bouře silně poškodí naši planetu a řeknou: „ Uvidíme, jak voda stoupá a Země klesá. 

Jak se devastace projeví po celém světě, dojde k masové migraci a lidé žijící na Zemi začnou bojovat o několik zbývajících přírodních zdrojů, což povede k válce na celé planetě.

4. Dopad asteroidů

Nostradamus předpovídal, že na Zemi zasáhne obří asteroid / kometa, což způsobí obrovské množství přírodních katastrof.

Napsal: „ Na obloze člověk vidí oheň a dlouhou stopu jisker. „A dokonce i NASA sleduje dopady oblohy – asteroid 2009 KF1 6. května příštího roku?

  1. Ničivé zemětřesení
    Nostradamus předpovídá „velký“ v roce 2021, konkrétněji 25. listopadu 2021. A toto silné zemětřesení s největší pravděpodobností zasáhne Ameriku. Jeho pasáž zní: „ Svažitý park, velká pohroma, Západními zeměmi a Lombardií Oheň lodi, mor a zajetí; Rtuť ve Střelci, slábnoucí Saturn. 

6. Robocop vojáci

Vzestup technologie v 21. století nejenže posílí naše domácnosti a podniky, ale bude také implementován ve vojácích a přeměňuje lidi na zabíjející roboty.

Nutno ale podotknout, že Nostradamus předpovídal konec světa už v 2012. Toto přesvědčení se sice stalo populárním, ale stále tu jsme a svět neskončil. Nenechte se tak proroctvím zbytečně rozhodit. Ostatně není první ani poslední.

Zdroj:strangesounds.org