Děsivé proroctví benediktinské jeptišky: Bude to nejhorší rok

Děsivé proroctví benediktinské jeptišky. Předpovědi byly a jsou tématem, které mě vždy fascinovalo. Mnozí jsou zvědaví, co se stane s osudem lidstva.

Pokud bychom se měli vrátit v čase, zdá se, že Nostradamus není jediný, kdo má na tuto otázku odpovědi.

Podle některých konspiračních teorií o dnešní situaci jako první hovořila jeptiška . Jmenovitě Hildegarda von Bingen, ve své době proslulá tím, že kromě zakládání klášterů psala lékařská pojednání, dopisovala si s různými papeži a panovníky.

Mnoho národů bude zničeno zemětřesením

Měla mnoho vizí, ve kterých kromě toho, že měla velké síly světa v tom smyslu, že se zhroutí a půjdou do války, jí také „odhalila“ skutečnost, že na lidstvo přijdou těžké časy, ve kterých uvolněná příroda pohltí stovky tisíc životů:

„Mnoho národů zničí zemětřesení, bouře a velké poryvy vody, které způsobí epidemie a zoufalství.

Oceán potopí mnoho dalších zemí a kvůli tomu budou všechna pobřežní města žít ve strachu a velké množství z nich zmizí,“ řekla.

Ohledně Spojených států Hildegarda von Bingen řekla, že „Velký národ ztratí své kolonie na východě kvůli tygru a lvu“ (tygr a lev byli interpretováni jako Čína a Rusko, které se spojily).

Ale „od severu přijde silný vítr a přinese s sebou hustou mlhu a hustý prach, který naplní oči a krk a způsobí, že porážka skončí a všichni se vyděsí,“ prorokoval.

„Když vidíme, co se dnes děje, uvědomujeme si, že vidíme naplnění dávných proroctví.

Proroctví jeptišky nám bezpochyby ukazuje, co se děje s naším světem. Amerika je ve volném pádu a Rusko shodí atomovou bombu, podle nejnovějších prohlášení politiků,“ řekl Tom Lash, který je zapálený do studia starověkých proroctví.

Bůh mě probudil dechem života v matčině lůně
Hildegarda von Bingen (1098-1179), významná ženská postava německého mnišství, se narodila v Bermersheimu (v dnešním Hesensku) jako poslední dítě z deseti dětí lorda Hildeberta von Vermersheim a jeho manželky Mechtildy. sebe do církve.

Odmala měla Hildegarda neobvyklý dar, ke kterému se přiznala pouze matce Juttě a jejímu pánovi, mnichovi Volmarovi. „Od prvního okamžiku, kdy jsem byla stvořena, když mě Bůh probudil dechem života v lůně mé matky, vtiskl do mé duše tento dar vizí,“ poznamenává ve svých autobiografických poznámkách.

Pokračování na další straně