Děsivé slova Baby Vangy se začínají naplňovat: Proroctví, které je pro Evropu noční můrou

Baba Vanga v roce 1979 předpověděla, že Vladimir Putin jednou bude vládnout světu . „Všechno roztaje, jako když taje led, jen jeden zůstane nedotčen – Vladimirova sláva, sláva Ruska. Přinese to hodně obětí. Nikdo nedokáže zastavit Rusko. Vše odstraní z cesty a on zůstane, ba dokonce se stane pánem světa , „prohlásila podle The Sun věštkyně při setkání se spisovatelem Valentinem Sidorova. Vladimir Putin o víkendu obhájil svou pozici prezidenta, přičemž ho volili až tři čtvrtiny obyvatel. Rusku bude vládnout minimálně do roku 2024.

Čína povede svět: „Lidstvo se zmocní silný drak.“ Tři obři se spojí … Lidé budou mít červené peníze. Vidím čísla 100, 5 a mnoho nul, “předpověděla Baba Vanga. „Drakem“ může být Čína, která se může stát supervelmocí. Těmito třemi obry mohou být Rusko, Indie a Čína. Pokud jde o peníze, 100 juanů a 5 000 rublů jsou červené. Lidstvo odstraní rakovinu:

V roce 2021 bude objevena léčba rakoviny. „Přijde den, kdy bude rakovina spoutána železnými řetězy,“ předpovídala slavná Baba Vanga. Mohla si myslet, že zázračný lék proti rakovině bude obsahovat hodně železa.

Zemi zasáhne obrovský asteroid: Baba Vanga předpověděla na rok 2021 velké kataklyzmy a tvrdila, že „mnoho lidí bude trpět“. Problémy, kterým lidé budou čelit, mohou také přijít „z nebe“ příští rok – obrovský asteroid padající z vesmíru, který způsobí velké škody.

Teroristické útoky v USA : V roce 1989 Vanga předpovídala: „Hrůza, hrůza! Američtí bratři padnou poté, co byli napadeni ocelovými ptáky. Vlci budou vytí v lese a nevinná krev bude proudit jako řeka. “ Dne 11. září th roku 2001 letadla unesená teroristy hit dvojčat z New Yorku a na budovu Pentagonu. 

Zdroj.wisehoroscope.org