Díky štědrým Slovákům získal nové srdíčko

Díky finanční sbírce, které se zúčastnili lidé nejen ze Slovenska, se chlapeček nakonec dostal do Ameriky a 2. května podstoupil dlouho očekávaný chirurgický zákrok na srdce. Rodiče popsali, že pětileté čekání se změnilo v pět hodin strávených v čekárně, kdy lékaři pracovali na opravě anomálie v Tiagově srdci. Byly to chvíle napětí a nervozity, ale zároveň i chvíle klidu v duši, protože věděli, že udělali všechno pro záchranu svého syna. Uvedli také, že Tiagovo srdce bylo ve „světově nejlepších rukou“. Tuto zprávu rodina sdílela na sociálních sítích.

Po návratu na Slovensko potvrdili šťastní rodiče, že Tiagovi se daří výborně a zotavuje se skvěle. Jsou velmi hrdí na jeho „bojovné znamení“, které symbolizuje jeho statečnost. Veronika a André jsou vděční všem lidem, kteří jim pomohli a rozhodli se předat pomoc dál ostatním dětem v nouzi.

Momentálně čekají na konečný účet od nemocnice, aby zjistili přesnou částku, kterou budou moci darovat dalším dětem. Potvrzují, že peníze ze sbírky zůstanou a budou využity ke prospěchu dalších dětí. S láskou uzavírají, že díky štědrosti lidí budou moci i další děti získat pomoc.