Dívka porodila ve 13 letech. Když vidíš tátu, spadneš ze židle

„Otec v 10 letech?!“

V roce 2019 vydal Andrei Malakhov program s názvem „Táta ve věku 10 let?!“ Do moskevského studia byla pozvána 13letá těhotná Dasha a její matka, 10letá Vanya a jeho matka.

Dáša mluvila o sexu s Vanyou. Byli v chlapcově bytě, zatímco jeho rodiče nebyli doma. Pak se něco stalo. Nejdřív ji to bolelo a pak už ne. Po styku podle ní leželi pod peřinou a byli v rozpacích.

Dášina máma řekla, že umožnili dětem se setkat. Ale dospělí nemohli ani pomyslet na intimní vztahy. Možná i proto, že Váňa vypadá velmi drobně a jeho rodiče nepředpokládali, že by mohl mít erekci, čtenáře možná napadne, jak vypadala matka, která to dovolila. Je na fotce níže. To neznamená, že žena vypadá aristokraticky. Ale také nevypadá jako úplně smolař trpící závislostí na alkoholu. Naopak argumentuje jistou logikou: dcera onemocněla – bylo jí špatně a slabá, matka ji vzala k lékařům, ale žádné nemoci nebyly zjištěny. Máma, řekla, šla s Dášou a ke gynekologovi. Doktor ale prý řekl, že školačka byla ještě panna, v souvislosti s čímž si rodina těhotenství nevyčítala.

Máma Dáši Sudnishnikovové. Rámeček programu „Táta v 10 letech?!“ 

Poté se ve studiu objevila matka 10letého Vanyi (na obrázku níže). Navenek vypadá celkově upraveně. Ale její způsob prezentace myšlenek také napovídá, že není příliš vzdělaná. Vyprávěla, jak její syn prožíval těhotenství své kamarádky: „Teda, dokonce to došlo k tomu, že se chtěl oběsit… Málem mi puklo srdce, měla jsem velký strach.“

Váňova máma. Rámeček programu „Táta v 10 letech?!“ na kanálu „Rusko 1“ Podle některých záběrů a prohlášení v programu je zřejmé, že ani první, ani druhá rodina nejsou příliš příznivé. Obyvatelé jejich města na Krasnojarském území uvedli, že chlapec Vanya pil, kouřil a užíval snus. A dívka Dáša podle své třídní učitelky studuje na škole sanatoria, kde „neexistují úplně zdravé děti“.

Tento program byl vysílán na Russia 1 – jeho plná verze je zveřejněna níže. A Dáša dál nosila dítě. Jak přesně se to stalo, je pro mnoho jejích předplatitelů záhadou.

Dasha Sudnishnikova a její 10letý přítel na Instagramu

Dáša a Váňa zůstaly ve vztahu po celé těhotenství. Příprava na narození potomka však vzhledem k věku nevypadala úplně tak, jak to u párů bývá. Děti jedly marmeládu, odpovídaly na otázky ze sociální sítě ze seriálu: „čůral jsi v koupelně“ a „prdli jste na veřejných místech“ … Natáčeli také videa v tik-toku a originálním způsobem zjišťovali, koho budou mít – kluka nebo holku.

Zdroj:zerkalo