Dívka se podělila o důkazy, že je unesená Madeleine McCann. Teď přišla nečekaná zpráva

Slova Julie vyvrací i její rodina. Z vyjádření a nedůvěry dívky jsou příbuzní podle portálu The Sun zdrceni. „Pro nás jako rodinu je zřejmé, že Julia je naše dcera, vnučka, sestra, sestřenice a nevlastní neteř. Máme vzpomínky, máme obrázky. Tyto fotky má i Julia, jsou z rodinného domu. Stejně tak rodný list a řadu dokumentů z nemocnice,“ vydali prohlášení rodiče.

​“Vždy jsme se snažili porozumět všem situacím, do kterých se Julia dostávala. Terapie, léky, psychologové a psychiatři – to vše měla Julia k dispozici. Nikdy nezůstala sama. Výhrůžky na naši adresu ze strany Julie, její lži a manipulace. Viděli jsme to všechno a snažili jsme se tomu zabránit, vysvětlit, žádali jsme ji, aby s tím přestala. Vždy jsme se jí snažili pomoci postavit se na vlastní nohy,“ dodali příbuzní.

Příbuzní prozradili, že Julia se odstěhovala z domu a odmítá se léčit s duševními problémy. Dodali také, že dívka vždy chtěla být populární, což se jí nyní splnilo. Rodiče se ale obávají, že taková sláva dívku semele.

„Julia jednou chtěla být zpěvačkou, modelkou. To, co se děje nyní, má milion sledujících! Obáváme se, že to bude mít nevyhnutelné následky. Přitom je zřejmé, že Julia není Maddie. Jsme z této současné situace zdrceni,“ dodali příbuzní. Provedení a porovnání případných testů DNA odmítli.


Daily Star nyní hlásí, že instagramový účet s uživatelským jménem „IamMadeleineMcCann“ byl náhle smazán, což znamená, že zmizely i všechny její důkazy.