Dívka spadla z 10metrové výšky a jako zázrakem přežila. A o něco později si matka všimla jejího velkého břicha

Ve 13 letech se stav Anny prudce zhoršil. Musela být převezena na soukromou kliniku v Bostonu, k jednomu z nejlepších dětských lékařů.

Ten zase dal dívce experimentální lék, který bohužel nefungoval. Nezůstala žádná naděje.

Anabelin táta byl velmi věřící, což se nedá říci o její matce, která se držela ateistických názorů.

Ale to, co se brzy stalo, navždy změnilo její představy o světě.

Jednou dívka, která si hrála se svou sestrou, vylezla na strom, při hře klopýtla a spadla z desetimetrové výšky na zem.

Na traumatologii všichni s překvapením zjistili, že dívka nemá žádné zlomeniny, vnitřní krvácení nebo něco jiného. O několik dní později byla propuštěna a to, co se stalo později, všechny ohromilo.

Matka dívky si začala všímat, že se stala nezvykle agilní, veselou a vynechala léky proti bolesti.

A hlavně zmizelo nadýmání břicha.

Na prohlídce v Bostonu lékaři zmateně připustili fakt, že se dívka úplně uzdravila, a nechápali, jak se to mohlo stát. Žaludek a střeva fungovaly, jako by nikdy nebyly nemocné.

Během dlouhých diskuzí svět medicíny usoudil, že se dívka při pádu udeřila do hlavy, a to by mohlo spustit určité procesy v mozku, které aktivovaly gastrointestinální trakt. Nemohli myslet na nic jiného.

Sama Anabel vypráví něco úplně jiného. Říká, že si pamatuje, jak po dopadu opustila své tělo a chvíli seděla a pozorovala svůj neobvyklý stav. „Nejdřív to bylo děsivé, ale pak to přešlo,“ říká dívka.

Také říká, že při procházce krásným polem potkala cizince, který řekl, že je příliš brzy na to, aby zde zůstala, že se musí vrátit a žít svůj život jako zdravá dívka.

Po procházce neobvykle krásným místem se rozloučila s usměvavým strýcem a jak sama říká, v nemocnici jen otevřela oči.

„Věřím, že mě nějaká síla uzdravila,“ říká dívka. – Můžete tomu říkat Bůh. Teď jsem úplně zdravý a můžu jíst, co chci. Chci, aby lidé pochopili, že bez ohledu na to, jak hrozné se okolnosti zdají, není třeba ztrácet víru, protože vám to může pomoci projít. Ne nadarmo se říká: „Stane se ti podle tvé víry.“

Mnozí byli ke slovům dvanáctiletého dítěte, které dokáže vymyslet cokoli, velmi skeptičtí. Jiní začali křičet o Boží velikosti, že tím „strýcem“ není nikdo jiný než Ježíš. Co si o tom myslíš? Co si myslíte, že se tehdy mohlo stát?

Zdroj.zerkallo