Dnes 10. února je poslední novoluní zimy ve Vodnáři: Do našich životů přinese radikální změny!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

února rozzáří noční oblohu nádherný novoluní, symbol konců a začátků, událost, která astrologicky otevírá nové cesty duši. Toto je poslední novoluní zimy, takže uzavírá cyklus, ale také označuje začátek nového období a připravuje nás na období jara a znovuzrození a také na vstup do roku draka v čínské astrologii. 

Novoluní 10. února se shoduje se začátkem čínského nového roku a to hodně vypovídá o energii této lunární fáze.

Astrologicky novoluní 10. února připadá na 20 stupňů Vodnáře , což je hluboce humanitární znamení, spojené s ostatními a kolektivní sociální vibrací. Těsně před a po novoluní je vhodné zkusit štěstí na nových cestách, abychom našli cestu ke svobodě a pustili vše, co drží naši duši v okovech – vztahy, lidi, situace.

Vodnář nezná střední cestu, je to filozofie všechno nebo nic, takže toto opuštění karmického kruhu nebo prolomení karmického kruhu se může zdát drsné nebo náhlé a může znovu vynořit nějaké rány nebo v nás vyvolávat pocit, že nejsme dost dobří. nezasloužíme si více, nebo jsme nevyhověli v určitých směrech/okolnostech. Ale přesto je tento krok velmi potřebný a má katarzní, očistnou sílu.

článek pokračuje na další stránce…