DNES JE 22.2.2022. Série 2-2-2-2-2-2 přináší příležitost, kterou si nesmíte nechat ujít

Magický den v únoru 22.2.2022. představuje důležitou událost, která symbolizuje začátek nové fáze života . Energie zázračné série 2-2-2-2-2-2 vám může pomoci změnit váš osud k lepšímu, získat sebevědomí a splnit vaše přání.

Numerologové tomuto datu říkají počet zrcadel, protože číslo 2 se opakuje. Dvojka symbolizuje vytrvalost, odvahu, objevování nových talentů, dosahování výšek a přijímání změn, které mohou změnit naše životy. Učíme se , jak ovládat emoce a jak nasměrovat energii správným směrem.

Šest dvojek v úterý není jen soubor čísel, ale také jedinečná příležitost změnit osud. Zítra si každý bude moci splnit svá přání osvědčenými metodami a samozřejmě i pozitivní změny v životě tím, že se pustí do nové fáze plné lákavých šancí.

Co je potřeba udělat, aby se přání splnilo 22.2.2022:

Pokračování na další straně

V první řadě je důležité věřit v proces splnění přání . Mějte sebevědomí a vědomí, že všeho, co si dokážete představit, lze dosáhnout. Můžete aplikovat různé techniky a jednou z nich je jasně formulovat přání jednou větou a dnes ho vyslovit nahlas pokaždé, když si všimnete dvojky, například na stolku v autě, na hodinkách, reklamě nebo když vidíte vše ve dvojicích, letadlo ve dvojicích, ptáci ve dvojicích, zvířata ve dvojicích …

Dalším způsobem je vytvořit si seznam přání . Tento den je ideální pro vizualizaci, proto vezměte papír, probuďte kreativní energii a začněte tvořit. Slovy, kresbami, obrázky vyjadřujte svou touhu co nejživěji, pište motivační zprávy, plány a kroky, které chcete udělat jako první. Udělejte to beze spěchu, uvolněně a lehce, s nějakou pěknou a příjemnou hudbou. Pověste si mapu přání na zeď a vydejte se na cestu realizace ode dneška. nezapomeňte na mapy napsat magii přes čísla 2-2-2-2-2-2.

Každý dnes může přitahovat štěstí a naplnění tužeb , ale je důležité, abyste svému snu věřili a byli připraveni na pozitivní změny.

Zdroj:sensa