DNES JE MAGICKÉ DATUM 1. 1.: Zde je to, co přináší série 1-1 a jak si přát!

Nepřehánějte lichotky, protože především pohrdají leností a nedbalostí (to se netýká pouze  šéfů jednotek ) a nikdy je nekritizujte, protože  jednotky  jsou tu od toho, aby vás kritizovaly a je velmi těžké změnit jejich názor. Realisticky vzato to není téměř potřeba, protože jsou extrémně rozvážní, předbíhají dobu, vždy mají nápady, ale také schopnost je prakticky realizovat.

Postarejte se dnes o svou mysl a duši. Poslouchejte relaxační hudbu, čtěte, jděte na procházku a zpomalte. Cvičte vděčnost nejen dnes, ale každý den. Až se probudíte, vyjmenujte si alespoň 5 věcí, za které můžete být ten den vděční.

Jak využít příznivou energii zrcadlového data a sekvence 1-1:

1. Začátek nového roku není časem výčitek a negativních myšlenek. Je čas nechat všechny zkušenosti v minulosti a nezapomenout se naučit cenné lekce. Denní afirmace pro štěstí a optimismus vás mohou motivovat k vytvoření pozitivnějšího výhledu
2. V den zrcadlového rande si představíte. Můžete si to napsat na papír a sestavit si kroky, které vám pomohou vaše přání splnit.

3. Je důležité prožít první den roku 2023 v dobré náladě. Neděle není čas na urovnávání vztahů, zášť, pomluvy a sklíčenost. Usmívejte se a trávte čas s lidmi, které máte rádi.

4. 1. leden je skvělý čas na plánování. Na tento den si nemusíte dělat podrobný plán. Stačí si vyjmenovat vytoužené věci, kterých chcete v budoucnu dosáhnout.

5. Zbavte se všech dluhů a negativity. Pokud máte nějaké „ocásky“, které taháte z minulého roku, je nejvyšší čas se jich zbavit. Zahoďte to staré, negativní a nepotřebné, aby do vašeho života mohlo přijít něco dobrého a pozitivního.