Dnes je magický den. Blíží se úplněk v Panně!

Měli byste být opatrní na neuvážené soudy, a to jak v soukromí, tak v pracovní oblasti. Je možné, že máte tendenci vyjadřovat i nesprávné myšlenky, které by vás brzy mohly potrápit důsledky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vraní úplněk přináší Kozorohům (22. 12. – 20. 1.) příležitost k posílení vztahů s rodinou, zejména s jejich potomky. Děti jsou pro ně velmi důležité a ochotně pro ně obětují spoustu času a energie. Kozorohové jsou vlídní a trpěliví k dětem a dokážou se s nimi těšit z maličkostí. Pro ně je důležité zajistit materiální i citovou bezpečnost svých potomků. Kozorohové by měli dětem dát svobodu a možnost vyjádřit svůj vlastní názor, což může vést k tomu, že je budou ještě víc respektovat. Tyto pozitivní vztahy se pak projeví v celkové rodinné atmosféře.

Měli byste být opatrní na zasahování do cizích záležitostí v zaměstnání, protože ostatní lidé nemusí mít zájem o vaše rady a názory. Je lepší soustředit se na vlastní práci a vyřešit věci u sebe, než se vměšovat do práce ostatních lidí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V poslední době bylo pro znamení Ryb (21. 2. – 20. 3.) typické, že ignorovali fakta a čísla, což vedlo k chybným úsudkům. Avšak Vraní úplněk může přinést nový pohled na každodenní situace. Díky své přirozené citlivosti se Ryby mohou naučit číst mezi řádky a najít správnou cestu k pracovním povinnostem a ke svým blízkým. To jim může přinést mnoho pozitivních překvapení, která mohou mít trvalý vliv na jejich život.

Toto znamení je srdečné a přátelské, i když se potýká s mnoha těžkostmi, neztrácí svou charakteristickou povahu. Nicméně, v poslední době může být tendence zapomínat na tuto srdečnost.