DNES PŘESNĚ V 19:28 PŘICHÁZÍ zasněžený úplněk : 4 znamení zvěrokruhu by se měla připravit na chaos

BÝK
Úplněk nastane ve vašem čtvrtém domě domova a rodiny. Naznačuje zvýšenou starost o nejbližší a možné komplikace s bytem. Jeden člen rodiny vám způsobí spoustu problémů a není vyloučeno, že dojde i na hádky. Někteří členové vašeho znamení budou přemýšlet o stěhování.

LEV
Sněžný Měsíc ve vašem znamení vám přináší zvýšené ambice a potřebu změnit svůj život. S rozhodováním byste však měli být opatrní, zejména pár dní před a po úplňku, abyste neudělali chybu. Budete emotivní, zranitelní a mnoha lidem vám budou lézt na nervy.

ŠTÍR
Na poli vaší kariéry se objeví Sněžný měsíc. Kvůli tomu vzroste napětí a vy budete chtít změnit práci nebo profesi. Každopádně na událost, o které na pracovišti uslyšíte, zareagujete prudce a tyto změny na vás tvrdě dopadnou.

VODNÁŘ
Úplněk v oblasti partnerství vám přináší krizi v manželství. Partner vám bude vadit, že se mu dostatečně nevěnujete, a vaše rozdíly budou čím dál tím znatelnější. Zkuste udělat kompromis mezi přáním a realitou. Pokud máte obchodního partnera, měli byste se připravit na případnou krizi.