DNES ZAČÍNÁ PRVNÍ ZIMNÍ DEN. URČITĚ SI PŘEDSTAVTE SVÉ PŘÁNÍ: Od 21.12. energie se mění a 4 znamení zvěrokruhu čekají na ŠTĚSTÍ

Projev tužeb a magické energie

Jednou z populárnějších činností je psaní záměrů. Napište svůj záměr na papír, poté zaměřte svou mysl na rok dopředu, na kroky, které vás na té cestě čekají, na všechny okolnosti a své možnosti. Představte si, že se přání již stalo, povzbudí to ve vás pozitivní vibrace a motivuje vás bojovat za to, co chcete.

Manifestace

Důležitou součástí oslav vždy bylo projevování lásky blízkým. Je to skvělá příležitost, jak pozvat přátele nebo rodinu na večeři a ještě více se navzájem spojit. Samozřejmě se nezapomeňte spojit sami se sebou. Téma zimních krátkých dnů nás vybízí k introspekci. Toto je ideální čas podívat se dovnitř a soustředit se na to, co je ve vašem srdci.

I když vás konkrétní rituály nepřesvědčí, můžete tuto energii využít vypnutím telefonu, zapálením svíčky a relaxační hudbou a jednoduše strávit nějaký kvalitní čas sami se sebou. Udělejte si několik okamžiků, abyste se hluboce zamysleli nad sebou a svou minulostí a představili si, co chcete pro svou budoucnost.