Dostala od svého přítele podivný náhrdelník. Ta po dvou letech zjistila co vlastně celou dobu nosila

Na jednom z výletů chtěl náhrdelník vrátit

Vše vyvrcholilo až na jednom z výletů, a to konkrétně ve Skotsku. Zde si Terry usmyslel, že chce náhrdelník vrátit. Nikoliv navždy, ale že ho chce jenom na malou chvíli. A to kvůli vytvoření zajímavé fotografie, kde měl právě tento daný náhrdelník hrát jasnou hlavní roli. Došlo však k tomu, že nevzal fotoaparát ani kameru, ale vytáhl nůž. A to z důvodu, aby jím náhrdelník otevřel. A tak se do něho začal mocí ostří nože dobývat.

Po delším úsilí se to povedlo

Nebylo to jednoduché, ale povedlo se. Obsah náhrdelníku byl tak dobře ukrytý, že nebylo jednoduché se k němu dostat. Nakonec se to povedlo. V danou chvíli nikdo nečekal, co se v něm Terry ho otevřel a jeho obsah viděl jenom on sám. Následně udělal zcela nečekanou reakci. Klekl si a následně ukázal své přítelkyni obsah náhrdelníku. Byl v něm zásnubní prsten, se kterým svou lásku požádal o ruku. Ta pochopitelně řekla ano. Byl to její nejromantičtější zážitek, který kdy zažila.

Žádost o ruku měla svého srdce

Celé dva roky nosila zásnubní prsten u sebe. Už po roce vztahu věděl její přítel, že se jedná o ženu, se kterou chce být navždy. Už v tu dobu tedy pořídl prsten, který jí chtěl na prst navléknout až později. Až při romantické příležitosti. Nemusel ho nosit při sobě. Nosila ho právě jeho partnerka. A to na krku, blízko svému srdci. Byl to z jeho strany velký risk. Nemohl si být jistý, že ho někde neztratí, nebo že ho někde nezapomene. Na druhou stranu to byl výjimečný dárek, který jeho partnerka opatrovala doslova jako oko v hlavě. Risk to mohl být i v z důvodu možného rozchodu, kdy za sebou lidé doslova pálí mosty. K ničemu takového ale nedošlo. Je to příběh plný romantiky, se šťastným koncem, který může inspirovat mnoho zamilovaných mužů na celém světě.

Zdroj:Pro svet