Drama, nemocnice přerušila léčbu! Malá Solomia nepřestávat plakat, tohle je poslední šance, než ji vyhodí

6letá dívka jménem Solomia již dlouhou dobu prochází skutečnou noční můrou. Právě když se zdálo, že se z její nemoci dostává, rakovina se znovu objevila a zaútočila na její vyčerpané tělo. I přesto, že je záchranářská šance na dosah, nemocnice odmítá pokračovat v léčbě. Důvodem je finanční dluh, který brání možnosti poskytnout jí léčbu, která by mohla pomoci.

Solomia bojovala s rakovinou, zatímco její rodina uprchla před válkou na Ukrajině a ztratila svůj domov a veškerý majetek v zemi. Nakonec jsme na poslední chvíli získali finanční prostředky a uskutečnili léčebný zákrok v Barceloně. Na začátku to vypadalo, že to půjde dobře…

Po 1,5 roce další tragédie – recidiva

Mělo to být jen rutinní kontroly. Matka odjela s dcerou do Barcelony s nadějí, že výsledky budou pozitivní. Po 1,5 roku nebyl žádný známka návratu nemoci. Ale v červenci se stala nejhorší noční můra skutečností – lékaři zjistili dva nádory v nadklíčkové a hrudní oblasti.

Solomia je nyní šestiletá a po slovech paní doktorky ihned pochopila, že se něco děje. Matku vzala za ruku a vedla ji ke dveřím. Solomia neustále plakala a opakovala, že chce jít domů. Toto dítě si plně uvědomilo hrůzu, která ji znovu čeká.

článek pokračuje na další stránce…