DŮLEŽITÁ ASTRO UDÁLOST PŘICHÁZÍ ZA 5 DNÍ VŠECHNO SE ZMĚNÍ: A zde jsou známky, které jsou pod útokem

Kozoroh

Mars vládne vašemu čtvrtému a jedenáctému domu a nyní jde přímo do pátého domu dětí, vzdělání, romantických vztahů. První studenti Kozoroha, kteří se při studiu trápili kvůli retrográdnímu Marsu, tak pocítí úlevu a změnu energie. Nebudou pociťovat neklid ani paniku a budou se moci soustředit na studium. S přímým Marsem v Býku se navíc zlepší váš vztah s matkou a vyřeší se konflikty v rodinném životě.

Vodnář

Pro domorodce Vodnáře vládne Mars třetímu a desátému domu a nyní bude v přímém pohybu ve čtvrtém domě matky, domu, domácího života, půdy, majetku a vozidel. Všechny boje související s těmito problémy budou směřovat k řešení. A pokud jste pozastavili jakoukoli činnost související s prodejem nebo koupí nemovitosti nebo plánem na protiúčet vozidel, můžete tak učinit nyní.

Ryby

Problémy, kterým jste čelili s blízkými lidmi, lze vyřešit, nyní budete moci komunikovat a předávat své myšlenky ostatním. Pokud jde o zdraví, vaše výdrž a energie bude v tomto období skvělá. Trávit více času s blízkými lidmi.