Důsledky pátku 13. se na vás znamení zvěrokruhu dostanou až v následujících dnech

PANNA

Bláznivě jste se zamilovali, neodvolatelně a bez jakýchkoli otázek nebo jakýchkoli informací o vašem partnerovi. Nechali jste se unést krásnou atmosférou, hudbou a společností. Chtěli jste být neodolatelní v očích jedné osoby a stali jste se někým, kdo prosí o lásku. Budete se jen divit, co bude dál.

VÁHY

Mysleli jste si, že pátek je poslední pracovní den a že si můžete odpočinout. Jen jste si nemysleli, že budete v následujících dnech zklamáni. Někdo vás svedl, takže se budete cítit zlomení, když uvidíte, že to byla jen zábava. To sis neměl dovolit, protože nejsi dobrodruh.

ŠTÍR

V jedné osobě jste byli velmi zklamáni, ale budete mít šanci věci napravit. Je čas posunout se vpřed a udělat vše pro to, aby se věci zlepšily. Možná jste udělali chybu sami, tak se snažte napravit, co můžete. Říká se, že nikdy není na vině jen jedna věc.

STŘELEC

Chtěl jsi okouzlit všechny kolem sebe, ale někdo tě okouzlil. A kromě toho tě svedl a nechal tě zlomit v naději, že se znovu setkáš. Následky šíleného večírku vás zasáhnou až v následujících dnech. Vaše srdce zaplesá pro někoho, jehož jméno ani nebudete znát.

Pokračování na další straně