Dvě nejhorší znamení zvěrokruhu. Už od začátku vzbuzují u ostatních averzi

BLÍŽENCI
Je těžké mít rád člověka, který má dvě osobnosti a působí dojmem, že spolu zápasí. Nikdy nebudete vědět, která z nich zvítězí. IKREK je velmi proměnlivý člověk. Jeho nálada se dokáže doslova otočit o 180 stupňů během několika sekund. Často se chovají velmi dramaticky, což vede ke konfliktům se svými blízkými. Někdy Blíženci využívají svou inteligenci ke zlým účelům – lhaní a manipulování druhých. Blíženci rádi všechno vědí, ale často se o problém ztratí zájem, když jim někdo prozradí jejich tajemství. Stojí za to se o to postarat, protože Dvojčata mají často problém neklábosit a také se ráda chlubí, což přivádí partnery do konverzace s nízkou úctou.

ŠTÍR
Jakkoli jsou Dvojčata zajímavá, je však velmi tajemná. Kvůli tomu jsou Štíři považováni za svůdné a atraktivní, ale postupem času se stanou příliš emocionálními a majetnickými. Mnoho lidí může být odcizeno, pokud kladou příliš osobní otázky. Žijí intenzivně, netolerují lži a neradi dělají kompromisy. Ty jsou bohužel někdy nutné k tomu, abychom vycházeli s ostatními.

Ve srovnání s ostatními lístky se zdají extrémně extrémní. Mnoho znamení zvěrokruhu je mírných, přátelských a klidných. Blíženci a Štír působí oproti nim úplně jiným dojmem

Co myslíš? Napište své komentáře do komentářů!

Zdroj.esoteric