Fotky pro silné povahy! Tělo tohoto teenagera je z 95% zjizvené, považoval se za monstrum, ale všechno se změnilo, když šel do určitého tábora

John byl převezen do nemocnice. 95% jeho kůže bylo spáleno. John strávil mnoho měsíců ve farmakologickém kómatu.  Podstoupil 87 operací. Že je naživu, je zázrak.

Tím však problémy neskončily. Samotná léčba byla velmi dlouhá a bolestivá. John se bohužel musel vypořádat s tím, jak s ním zacházeli jeho vrstevníci. Báli se nebo se mu vysmívali kvůli jejich vzhledu. Řekli mu, že je to hororová postava. Bohužel jim John věřil. Ve věku 13 let začal bojovat s anorexií. Jak si vzpomíná, nechtěl žít. Naštěstí tyto problémy dokázal překonat.

„Nechápal jsem, jak jsem sobecký. Měl jsem rodinu, která mě milovala, ale neuvědomil jsem si to,“ vzpomíná John v rozhovoru. Všechno se změnilo, když on a jeho sestra šli do tábora.

Začal se starat o svůj vzhled a cvičit kulturistiku. Jak říká v rozhovoru: „Uvědomil jsem si, že sebevědomí je postoj, nikoli osobnostní rys, je to něco, na čem musíte pracovat. Místo toho, abych se každý den díval na sebe do zrcadla a nenáviděl svoji reflexi, jsem se začal soustředit na to, co mám a co mám.

Nyní je John nejen šťastný, má také rodinu a přátele, ale také pomáhá lidem, kteří se ocitli v podobné situaci. Chce jim ukázat, jak se vyrovnat s přijetím vlastního těla, i když je zjizvené. Obrovský potlesk tomuto velmi silnému mladému muži!

Zdroj:Mirror