Fotograf našel opuštěný dům v lese. Když se dostala dovnitř, byla v šoku


Leslie děkovala starci za jeho pohostinnost a slíbila, že ho znovu navštíví.

O několik dní později se Leslie vrátila k Lawrencovi se spoustou jídla a pití. Tři hodiny si noví přátelé dělali dobré jídlo, smáli se a povídali si. Lawrence řekl Leslie svůj životní příběh, včetně jak ztratil kontakt se svou rodinou.
„Je to nejmilejší muž, kterého jsem kdy potkal.“ Na pár dní jsem mu přinesl nějaké sušenky, čaj a nějaké občerstvení. Doufám, že do konce léta dokážu tyto odpadky vynést a opravit pár věcí. Aby se Lawrence mohl znovu cítit jako doma. “

Po prvním setkání žena pravidelně přinášela staříkovi jídlo. Leslieovi bylo jasné, že Lawrence byl tak osamělý, že ztratil smysl života. Zjistila, že když dostal mrtvici, nevyhledal ani lékařskou pomoc. Ale díky jejich setkání muž ožil a začal pomalu znovu získávat životní vášeň.

Leslie se starala o osamělého a zraněného muže. Uvědomila si, že rekonstrukce jeho domu mu může vrátit radost zpět do života. S pomocí několika přátel a příbuzných zahájila rekonstrukci. Žena věděla, že Lawrencovi nezbývá mnoho času a chtěla, aby jeho poslední roky na zemi byly naplněny radostí a láskou. Starý muž ženě přiznal, že den, kdy ji potkal, byl nejlepší den jeho života.


Když konečně proběhla renovace, Leslie a Lawrence se nadále scházeli a povídali si.


Uplynuly měsíce a Lawrenceovo zdraví se zhoršilo. Leslie mu pomohla najít domov důchodců, kde by se mu dostalo řádné péče. Žena ho stále navštěvuje se svým psem – přináší mu jeho oblíbená jídla.


Lawrence miluje svůj nový domov a je si plně vědom toho, že všechno, co se mu stalo, by nebylo možné bez Leslieho pomoci.



Žena doufá, že tento příběh inspiruje mnoho lidí. Pokud se vás také dotýká nečekané přátelství těchto dvou, sdílejte prosím článek se svými blízkými.

Zdroj:instagram