Fritzl odsouzený za vězení a zneužívání své dcery napsal šokující knihu!

Fritzl se v knize chlubí svými sexuálními avantýrami

Podle informací z knihy, kterou Josef Fritzl napsal se svou právničkou Astrid Wagnerovou, se považuje za „rodinného muže s velkými pracovními úspěchy“. Svádění žen je pro něj snadné a chvástá se desítkami sexuálních afér, z nichž dokonce vznikly děti.

Fritzl se ve své knize pochlubil, že má děti s několika indickými ženami a je hrdý na svého dospělého syna, který je nyní právníkem a byl počat během aféry s Ghančankou.

Navzdory tomu, že byl odsouzen k doživotnímu vězení za to, že více než 24 let věznil a týral svou vlastní dceru, po svém zatčení v roce 2008 měl pocit osamělosti a nedostatku někoho, kdo by ho poslouchal.

Podle zdrojů z justičních kruhů uvedených v deníku Kronen Zeitung tvrdí Fritzl, že dostává „stovky dopisů“, především od žen, které jsou do něj zamilované, navzdory jeho zvěrstvům.

87letý Fritzl se domnívá, že by měl být co nejdříve přeřazen z vazby do běžného života, což by mu umožnilo požádat o propuštění z vězení. Uvedl, že by rád strávil své poslední roky na svobodě a pravděpodobně by se rád vrátil zpět do Amstettenu.