Hasič adoptoval holčičku, které zachránila život: „Je to ta, za kterou jsme se modlili“

Hadden okamžitě zavolal své ženě, aby mu řekla, co se stalo. Řekl: „Dnes jsem pomohl miminku na svět.“ Než se jeho žena okamžitě zeptala: „Můžeme si to nechat?“ Muž poté řekl, že vzhledem k situaci matky se skutečně může stát, že by byla malá adoptována. Když Beth poslouchala příběh, cítila, že potřebuje navštívit druhou ženu v nemocnici.

„Mé srdce bylo plné soucitu s touto ženou.“ Řekla Beth . „Přinesl jsem mu malou modlitební knížku a zeptal se, jestli pro něj mohu udělat něco jiného.“ Když obě ženy hovořily, vešel doktor a řekl, že jsou připraveni zařídit doklady o adopci. Tehdy si však uvědomila, že není schopna svěřit svou malou dívku cizím lidem.

„Najednou ti přišla příležitost říct, že jsme se s Marcem roky modlili za adopci.“ Řekla Beth. „A pak se na mě podíval a řekl: Chci, abys adoptoval moje dítě.“ Požádala sestru, aby ji přivedla dovnitř, a pak jsem ji mohl poprvé držet v náručí. Zavolal jsem Marcovi a řekl mu: „Myslím, že máme dítě.“

Do konce dne manželé podepsali všechny papíry a do 48 hodin od narození už dítě mělo nový domov. Manželé Haddenovi pro ni vybrali jméno Rebecca Grace . „To je ten, za kterého jsme se modlili.“ Vypadá to, že jsme vyhráli v loterii. “ Řekla Beth .

„Vidět zářit tvář mé ženy, když jsme odvezli Gracie domů.“ Taky ti to nemůžu říct. “ Řekl Marc . Gracieovi hrdí rodiče se vždy snažili, aby si jejich dcera pamatovala, odkud přišla. „Od prvního dne jsme mu všechno řekli.“ Vzal jsem to a ukázal mu sanitku, kde se narodil vzadu, takže víte, o tom není pochyb. “ Dodal hasič.

Ve skutečnosti je Gracie také hrdá na to, že může lidem vyprávět svůj příběh a říct jí, že jí otec pomohl vstoupit do světa vzadu v sanitce a že jí pomohla poprvé se nadechnout. Ačkoli je to už 10 let, co se Gracie stala členkou Haddenovy rodiny, Beth a Marc si stále každý den připomínají, jaké mají štěstí, že mají tak krásnou dceru.

„Někdy se ty nejlepší věci v životě dějí mrknutím oka a neměli byste si je nechat ujít.“ Říká Beth .

Zdroj:filantropikum.com