Horoskop 31. prosince 2020 pro každé ze znamení zvěrokruhu

Blíženci

Jste ve skvělé kondici a váš optimismus ovlivňuje všechny kolem vás. Pocítíte určitou svobodu od myšlenky, že jste dosáhli svých cílů pro tento rok. A od té doby není problém, pokud se objeví další úkoly můžete se snadno přizpůsobit novým situacím.

Váš osobní život je plný romantiky a vášně a je středem vaší pozornosti. Je čas posunout váš vztah na vyšší úroveň, být trpělivý a soustředit se na detaily. Neváhejte a jděte do toho!

Rak

Dnes budete mít příležitost vyjádřit svůj vlastní názor, který již dlouho nosíte. již nemůžete tolerovat určitá omezení. Pokud se nerozhodnete, budete zklamáni! Vaše tělo je ohromené a potřebuje odpočinek.

Buďte v práci proaktivní a řešte problémy včas, zejména s novými klienty. Skryjte svůj vztah s milovanou osobou před vnějším světem, buďte sami doma a užívejte si nádherné chvíle.

Lev

Obloha se rozjasňuje! A jdete ke svým cílům a za to musíte jen poděkovat. Cítíte se pod napětím a tlačí vás k pozitivní akci. Vítězství vás nutí převzít mnoho nových povinností, ale věnujte čas a přemýšlejte. Možná je tento rok dost!

Vyjádřete svůj názor mezi kolegy, přinese to pozitivní přístup k týmu. Bude moudré učinit další krok do budoucnosti a upustit od všech pochybností, které jsou jedinou překážkou ve vztahu s vaším dalším významným. Čeká na vás nové dobrodružství, využijte této příležitosti!

Panna

Jste připraveni zlepšit své vztahy s celým světem! V tento den se budete cítit zvlášť dobře ve společnosti svých blízkých. Stanete se autoritativnějšími. Je čas přesvědčit ty, kteří vás mohou podporovat, aby šli stejnou cestou. Při fyzické práci buďte opatrní, dnes je pro vás traumatický den.

Je čas převzít iniciativu v osobních vztazích! Budete mít příležitost poznat svého blízkého z druhé strany a provést změny v intimní sféře. Pro jednu Pannu se očekávají noví známí. Sledujte svůj kurz a věnujte si čas vážné konverzaci.

Váhy

Dnes jste v týmovém duchu, protože se budete cítit lépe, když budete pomáhat druhým. Nečekejte, až se vás někdo zeptá na názor, ostatní vás budou poslouchat bez pochybností! Musíte se uvolnit a naslouchat potřebám svého vlastního těla. Večer můžete odpočívat doma.

Budete rozhodnější a přesvědčivější než obvykle. Dobrý čas na obchodní dohody. Najdete způsob, jak zjednodušit vaše finanční řízení, abyste zajistili stabilitu a materiální zabezpečení. Uvědomíte si, že vy a váš partner máte více společných hodnot, než jste si mysleli.

Štír

Jste v dobré kondici a vaše sebeúcta je dnes nejlepší! Využijte toho, nezanedbávejte svá práva a dlouho se zeptejte, co si zasloužíte. Obdržíte uznání za své služby a úspěchy. Zaměřte se na hlavní věc a nebuďte nervózní z nahromaděných starostí. Jděte vpřed se vztyčenou hlavou a všechno bude fungovat.

Noví známí dnes přinášejí velké uspokojení. Nyní je tedy ideální čas na posílení profesionálních kontaktů. Pokuste se poslouchat svého blízkého a pomozte mu pochopit sám sebe.

Střelec

Neodvracejte se od změn, které musíte ve svém životě udělat. Přemýšlejte o tom jako o skvělé příležitosti posunout se kupředu. Jste v nejlepší kondici, udělejte vše, co na vás závisí, a výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Relaxujte a omlaďte trávením více času venku.

Ve vaší práci je uvolněná atmosféra v práci, dobrá nálada a vzájemná podpora! Osamělý Střelec, budeš velmi svůdný jako nikdy předtím! Střelec ve vztazích, nebojte se konkurence, ale dávejte pozor, abyste nedali prázdné sliby.

Kozoroh

Vaše sebevědomí dnes roste. Lidé kolem vás vám budou závidět vaši nevyčerpatelnou energii. Je čas mluvit upřímně se svým blízkým a nechat své rozdíly v roce 2020. Vaše tělo potřebuje přestavět, čas venku je to, co potřebujete.

Dnes je dobrý den pro jakékoli neformální kontakty. Přejít na své touhy. Může dojít k neočekávané příležitosti vypořádat se s finančními problémy. Svého blízkého poznáte nečekaně, čímž se k sobě přiblížíte.

Vodnář

Pěkný den na chatování s přáteli. Stanete se sebevědomějším a otevřenějším pro ostatní, čímž k sobě přilákáte ty správné lidi! Odložte však vážné konverzace na další den. Načerpejte čerstvý vzduch a držte se svého rozvrhu.

Neváhejte požádat o odbornou pomoc a zaměřte se na podrobnosti. Přitahujete veškerou pozornost svého milovaného na své problémy a ani si toho nevšimnete. Omezte své sobectví a dávejte pozor nejen na své vlastní potřeby.

Ryba

Dnes by nemělo nic zasahovat do vašich plánů. Snažte se uniknout papírování, ale rádi přeberte finanční závazky svých blízkých. Bude ti to dobře! Nenechte ostatní „plakat do vesty“, jinak ztratíte trpělivost. Musíte si odpočinout ve společnosti blízkých přátel.

Řízená atmosféra bude mít pozitivní vliv na vaše jednání a přiznání vlastních chyb vás vyvede z potíží. Vaše pochybnosti se rozptýlí, a díky tomu slibuje vztah s vaším blízkým snadnější a uvolněnější.

Zdroj:esoteric