Horoskop na duben 2023: odevzdejte se své vášni a intuici

Rak (horoskop na duben 2023)

Raci, bude nejlepší spoléhat se na fakta a důkazy místo toho, co jste viděli a slyšeli na sociálních sítích. Je důležité si udělat vlastní názor a věřit svým instinktům namísto toho, abyste slepě věřili tomu, co vám ostatní říkají. Vaše tvrdá práce v kariéře se brzy projeví v povýšení a uznání. Avšak retrográdní Merkur od 21. dubna vás přiměje přehodnotit, kam směřujete a zda máte kolem sebe správné přátele a rádce, kteří vám pomohou růst.

Lev (horoskop na duben 2023)

Využijte tento měsíc na setkání se svými starými i novými přáteli. Každé sociální setkání může být příležitostí k budování nových sítí a vztahů. Buďte přitažliví pro každého, koho potkáte, a snažte se otevřít dveře k novým spojením. Během zatmění Slunce dne 20. dubna se může objevit napětí. Místo toho, abyste se při vášnivých rozhovorech postavili na jednu stranu, zkuste být neutrálním prostředníkem a použít svou vyváženou logiku k odhalení pravdy.

Panna (horoskop na duben 2023)

Využijte příležitosti k učení se od těch, kteří mají větší znalosti a zkušenosti než vy. Buďte otevřeni novým informacím, získávejte nové dovednosti a nebojte se ptát na rady. Ve vašem společenském životě se nebojte opustit místo dříve, pokud se cítíte přepracovaní nebo unavení – není nic špatného na tom, když si dáte čas pro sebe a odpočinete si doma.

Váhy (horoskop na duben 2023)

Projevte empatii vůči svým blízkým, když sdílejí své frustrace a obavy, ale nezapomeňte chránit své hranice. Nastavte si standard, který si zasloužíte, abyste byli vždy respektováni. Připravte se na inspirativní a intelektuálně náročné rozhovory, které mohou ovlivnit vaše hodnoty a názory. Můžete být překvapeni, kdo se stane vaším novým filozofickým partnerem na základě společných myšlenek a idejí.

článek pokračuje na další stránce..