Horoskop na květen 2021 pro všechna znamení zvěrokruhu

Lev (23. července – 22. srpna)
Jedná se o období mimořádného úsilí dosáhnout cílů a užít si kvalitní úkoly. Nyní jste na vrcholu svých schopností a schopností, proto směrujte veškerou energii do nejproduktivnějšího kanálu.

Panna (23. srpna – 23. září)
Květen 2021 vám dá příležitost vidět jasněji, co má dlouhodobou perspektivu a výhody ve vašem životě, a toto porozumění vám pomůže učinit správná rozhodnutí a učinit správná rozhodnutí. Můžete také zažít touhu po kreativitě nebo romantické zážitky, které se dotýkají duše a inspirují vás.

Váhy (24. září – 23. října)
Využijte tohoto období a přehodnoťte své vlastní hodnoty. Přemýšlejte o tom, co je pro vás opravdu důležité. Pokud potřebujete svůj vztah posílit, nastal ideální čas na jeho vytvoření. Květen 2021 je navíc velmi úspěšný při budování stabilních aliancí nebo získávání podpory.

Štír (24. října – 21. listopadu)
Budete se cítit sebejistěji, pokud pochopíte důležitost vytrvalosti a trpělivosti. Vyzařujete pozitivní energii, která přitahuje správné lidi, správné zdroje nebo správné situace. Všechny problémy ve vztazích můžete vyřešit vyjednáváním a dosáhnout úžasných výsledků.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)


Energie května vám pomůže vyřešit všechny dlouhodobé problémy a odstranit bolestivé situace. Můžete využít nové informace, provést nějaké změny ve své rutině a uvědomit si jejich výhody. Věnujte maximální pozornost tomu, co pro vás bude v budoucnu fungovat a přinese finanční i osobní výhody.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)
Vymyslete nové způsoby, jak se vyjádřit, a dopřejte si odpočinek a zábavu. Neignorujte nové nápady, které se vám objeví v hlavě a které se ukáží jako velmi ziskové. Vaše důvěra a nadšení rostou před našimi očima.

Vodnář (21. ledna – 18. února)
Máte vynikající šance na posílení a zlepšení rodinných vztahů nebo na dosažení míru se sebou samým. V tomto procesu jsou možné silné emoce, ale nemusíte se toho bát. Je vysoká pravděpodobnost, že získáte něco, co bylo ztraceno. Klíčem k úspěchu je uznání a přijetí vašich kladů a záporů.

Ryby (19. února – 20. března)
Květen 2021 může přinést produktivní komunikaci a vyjasnění mnoha situací. Inspirace a nové nápady vás silně motivují. Může být čas zvážit nové přístupy a uzavřít problém, který býval velkou zátěží nebo obavou.

Zdroj.esoteric