HOROSKOP NA POSLEDNÍ DEN V ÚNORU: Pozor na toto znamení, TOHLE VÁS DNES ČEKÁ

Lev

Práce: Větší problémy mohou Lvi očekávat při uzavírání dohod a jejich realizaci, proto je nutné usilovat o kompromisní řešení.

Láska: Je velmi realistické, že se sféry pracovních a milostných vztahů překrývají, takže podle toho, co chcete a na jaké pozici se nacházíte, se rozhodněte, co dělat.

Zdraví: Velmi dobré.

Panna

Práce: Nenechte se demoralizovat, když se dnes pohybujete trochu pomaleji, i když se setkáte s nepochopením vašich nadřízených pro vaše návrhy na nové projekty.

Láska: Jste-li spokojeni se současným stavem partnerských vztahů, máte příznivý den k tomu, abyste si se svým blízkým užili různé společné aktivity.

Zdraví: Velmi dobré.

Váhy

Práce: Tempo a způsob realizace bude značně proměnlivý, vzhledem k vašim subjektivním neúspěchům a objektivním překážkám způsobeným některými změnami ve sféře organizace.

Láska: Váhy mohou očekávat příznivou atmosféru na milostném poli, ve které mají reálnou šanci alespoň na jeden úspěšný krok v milostné sféře. Je samozřejmé, že klíčovým předpokladem pro to je jasný postoj a zaměření na priority.

Zdraví: Citlivost dýchacího systému.

Štír

Práce: Četné závazky a občas práce nad hlavu – to není nic nového, ale co by se mělo lišit, jsou okolnosti, které po realizaci následují a které dnes budou hrát ve váš prospěch.

Láska: Bez ohledu na to, kolik energie a pozornosti věnujete a investujete do potenciálních milostných událostí, lze očekávat, že dostanete co nejpřímější potvrzení zájmu několika lidí o vás.

Zdraví: Možné infekce dýchacích cest.

Pokračování na další straně