Horoskop na víkend: Nová láska klepe na dveře Štíra, Beran konečně uzavírá minulost

Lev

(VII. 23. – VIII. 22.)

Kapitál si můžete vydělat z tajemství nebo zvláštních informací. Pokud jste takové věci nashromáždili, je dobré se zeptat na cenu. Žijeme v době informační společnosti, kdy jsou takové věci největším pokladem. Jste obzvláště talentovaní v hledání znalostí a vyvozování nových závěrů z nich. Můžete se také dnes věnovat výzkumu.

Panna

(VIII. 23. – 23. 22.)

Tento den může být dobrou příležitostí buď mít s někým bližší vztah, nebo být oddělen. Planetární poloha procházející Domem public relations naznačuje, že neexistuje způsob, jak by mohla zůstat chladná směrem k dnešním lidem. Je to, jako byste před všemi museli vybarvit své emoce. Oživte pozitivní náladu! Nebuďte tak kritičtí!

Váhy

(IX. 23. – X. 22.)

Láska vás zaplaví realitou, ale může být těžké tento pocit uvést do souladu s vašimi přátelstvími právě teď. Může se dokonce stát, že vás přítel postaví před nějaké rozhodnutí kvůli tomu nebo kvůli vaší práci. Je jasné, co si vyberete. Instituce ultimáta padá co nejdál od jeho přátelství. Můžeš být smutný ze ztráty, ale ne příliš dlouho. Ten člověk si to prostě nezaslouží.

Štír

(X. 23. – XI. 21.)

Prozatím ani nevíte, z čeho máte opravdu radost. A pokud ano, možná si nejste jisti, jak byste toho mohli dosáhnout. Ale raději dnes nejednejte: nechte práci, dokud nebude obraz jasný. Skupina přátel vám může přijít vhod, takže raději navštivte své přátele! Nebo jim někde domluvte schůzku! Buďte velkorysí a nesete náklady!

Střelec

(XI. 22. – XII. 21.)

Začal s velkou výstavbou nebo přestavbou svého domu. Teď, když má všechno na hlavě, se chce hned teď vzdát. Jeho síla ho opustila, trápená pochybnostmi. Nikdy se však nezastavujte! Nemůžeš žít mezi ruinami! To může být pravda, i když rodinné starosti na fyzické úrovni nezažijete pouze duchovně. Samozřejmě by bylo lepší žít to všechno ve skutečném světě. Pokládání duchovní cihly je ještě těžší.

Kozoroh

(XII. 22. – I. 19.)

Není pro ně snadné najít společného jmenovatele se svým partnerem. Je ale čas ukončit dlouhotrvající velkou debatu. Kompromisní řešení nyní není možné: buďte velkorysí a klaňte se vůli svého partnera nebo, chcete-li, jeho moci. V něčem má pravdu. Škoda, že si můžete uchovat svoji nezávislost. A pokud nejste ani ženatý, je čas to také změnit.

Vodnář

(I. 20. – II. 18.)

Měsíc prochází vaším znamením: váš den má dobrou náladu a pravděpodobně se také zúčastníte nějaké velmi zvláštní události. Společenský život je však plný nástrah. Dnes můžete také narazit na nepřítele nebo hněv a oba mohou být snadno okouzleni. Aby se předešlo konfliktům, bylo by dobré konzumovat alkohol pouze s mírou. Místo toho obraťte své energie k tanci!

Ryby

(II. 19. – III. 20.)

Vaše víra je nyní nad jakékoli míry, takže máte největší šanci obrátit svůj osud. Můžete se vzchopit i z těch nejnemožnějších situací. K tomu samozřejmě musíte vynaložit mimořádné úsilí. Nyní musíte něco udělat se svým domovem, rodinou. Někdo tam udělal velký rozruch a je jen na vás, abyste zjistili, jak se z toho všichni dostanou.

Zdroj.esoteric