HOROSKOP OD 24. SRPNA DO 22. LEDNA 2023 – PŘIPRAVTE SE NA RETROGRÁDNÍ URAN: Zde je to, co vás čeká

Retrográdní Uran bude v Býku a toto zemské znamení podporuje stabilitu a konzistenci. Na druhou stranu Uran je nestandardní, radikální energie, která posouvá hranice. Přestože je Uran v Býku od roku 2018, téma z tohoto období by se mohlo znovu objevit v našich životech, když začíná svou retrográdní cestu.

V těchto dnech, až do ledna 2023, je důležité zvážit, kde potřebujete obnovit rovnováhu a prolomit některé hranice, které jste si vy nebo ostatní vytvořili.

Retrográdní Uran také může zmírnit jakýkoli šok z překvapivých nebo náhlých změn, které mohly nastat od začátku roku. Můžeme dokonce zjistit, že začínáme vidět věci s novým pohledem a jasností, nebo věci, o kterých jsme si dříve nebyli jisti, se nyní začnou cítit trochu jistější nebo uklidňující.

Když se objeví Uran retrográdní, neotřese to bezdůvodně našimi životy. Chce nás probudit a osvobodit od omezení. Všechny vzory, které vás drží ve formě a drží zpátky, mohou nyní zmizet. Otevíráme se novým a dobrým věcem, těm, které jsou určeny nám.