Horoskop: Takový osud je pro vás napsán podle vašeho znamení zvěrokruhu

Rak – utopen ve smutku

Známé emocionální znamení zvěrokruhu. Hluboce vnímající Rak má tendenci vzít si do srdce vše, co zaplavuje celé jeho tělo. Odnesou si je srdeční problémy, respirační onemocnění nebo gastrointestinální vředy.

Lev – dramatická smrt

Lvi instinktivně hledají pozornost a obdiv, ale může to být dokonce jejich smrtící past. Statečné činy nebo situace, které přitahují pozornost veřejnosti, mohou ovlivnit jejich srdce.

Panna – Ztracen v detailech

Má tendenci analyzovat všechny oblasti života. Dychtivě hledá řešení a v tomto směru přeceňuje své schopnosti, takže zacházení do detailů ovlivní jeho trávicí a nervový systém. Drží toxiny pro sebe, což způsobuje jejich zničení.

Váhy – Krása a smrt

Tvrdě pracují, aby zůstali mladí a krásní. I plastické operace nebo drsné diety mohou způsobit jejich ztrátu. Husí kůže může být i dehydratace, chronická úzkost a sebezničující návyky, jako jsou drogy nebo alkohol.

Štír – Tajemná smrt

Celý život Štírů je obklopen tajemstvím. Ani jejich smrt nemůže být výjimkou. Navíc si dokážou udržet své tajemství i po smrti. Z dopisů po hrobu od nich může milované otřást zimou.

Střelec – Smrt z nadměrného optimismu

Střelce provází po celý život štěstí a optimismus. Ale život je takový, jaký musí jednou skončit. Příčinou smrti bude exotická nemoc nebo dopravní nehoda během cesty do daleké země.

Kozoroh – Moudrý také umírá

Jak Kozorozi stárnou, stávají se stále mladšími. Jejich smrt bude mít velký dopad na společnost, nebo alespoň na kruh, ve kterém působí. Budou přitahováni k moci a jejich smrt bude znamenat konec jedné éry. Z přirozených důvodů opouštějí řady živých.

Vodnář – Šokující smrt

Jejich bizarní osobnost přitahuje šokující smrt. Všechno jejich úsilí má být jedinečné. I když tím budou zajímaví, povede to také k nebezpečné cestě. Mohou přijít o život při nějaké společenské události, dokonce i v okultní skupině.

Ryby – Útěk z reality

Ryby žijí polovinu svého života ve světě snů. Když se vrátí do reality, jsou nemocní a v depresi. Z tohoto důvodu se obracejí na pomoc s drogami a / nebo alkoholem. Cokoli související s nějakou chemickou a špatnou náladou může být důvodem, proč Ryba odejde.

Zdroj.esoteric