Horoskop vám řekne, co můžete očekávat od znamení Blíženci v roce 2022

Nový rok 2022 je již na nose a Černý vodní tygr je připraven otevřít svou náruč znamení zvěrokruhu Blíženci. V některých oblastech života mají zástupci tohoto znamení zvěrokruhu štěstí. Na některých místech je důležité dbát opatrnosti a pozornosti, abyste se nedostali do problémů. Velkým plusem pro Blížence je, že se dokážou rychle přizpůsobit měnícímu se modernímu světu.

V životě mužů Blíženců se neočekávají žádné globální změny. Obecně bude období celkem příznivé a klidné. Budete schopni nasměrovat veškerou svou sílu a energii správným směrem, abyste se rozvinuli tam, kde je to nejvíce potřeba. Nejdůležitější je najít správný směr. Přitom na začátku budou pravděpodobně překonány překážky. Na konci jara se však Fortune začne na Blížence usmívat, a tak začnou mít štěstí v mnoha oblastech života.

Můžete plánovat všechny druhy výletů, otevřít si vlastní podnikání a rozvíjet ho. Blíženci budou mít navíc stabilitu v oblasti financí. Je však důležité držet se dál od riskantních podniků. Existuje poměrně vysoké riziko setkání s podvodníky, kteří budou Blížence využívat pro své vlastní sobecké účely.

Co očekávat od žen Blíženců v roce 2022

Blíženci budou mít velmi zajímavé období. Fortune poskytne spoustu příležitostí v osobním i pracovním životě. Zima a jaro nebudou tak radostné, ale blíže k létu se začnou odvíjet dobré události.

Blíženci budou mít šanci potkat muže svých snů a vybudovat si s ním silný a šťastný život. V listopadu jsou však pravděpodobné spory s partnerem, které povedou k rodinným problémům. Abychom se nerozešli s mužem, je důležité být ve všem trpělivý.

Pokračování na další straně