HROZNÉ PROROCTVÍ VANGY: Nevyléčitelná nemoc bude zabíjet lidi, budeme chodit nazí a bosí! Tady je to, co měla na mysli

Voda, jeden z nejdůležitějších prvků pro přežití lidstva, se již v některých zemích stala luxusem. Kdo to mohl před desítkami let předvídat bez odborných analýz, čísel, bez detailních informací o situaci ve všech koutech země? Baba Vanga je – a my jsme svědky toho, jak se nám před očima mění hodnota vody ve zlato.

Nevyléčitelné nemoci nás zabijí

„Pozor, brzy k nám přijdou nové, dosud neznámé nemoci. Onemocní i ti, kteří nikdy nebyli nemocní,“ křičela Vangelia v 80. letech minulého století a jejích slov si všimli i příbuzní.

Pak začala nová éra v jejím životě. Více než kdy předtím jasně vidí budoucnost, „necestuje“ pouze do minulosti.

„Je to úskalí. Tato nemoc je v rukou lidstva, můžeme ovlivnit, aby se neobjevila. Můžeme tomu zabránit,“ pomyslela si Vanga a nemoc byla krátce nato pojmenována AIDS.

Před nevyléčitelnou nemocí varují i ​​nejznámější jasnovidci Tarabići v této oblasti. Mitar Tarabić jazykem negramotného rolníka vysvětloval události po druhé světové válce svému kmotru Zaharije Zaharićovi. Varoval, že pak svět ovládne nemoc, na kterou nikdo nenajde lék a s pomocí Boží bude všude kolem nich i v nich samotných. Miloš tak předpovídal dnešní nemoci jako rakovinu, leukémii či AIDS, ale v myšlenkách viděl i televizi.

zdroj: Kurirr