INDICKÁ HOROSKOPICKÁ ZNAMENÍ: Zjistěte, které zvíře jste, a ověřte si, jaký OSUD na vás čeká

Losos (22. července až 21. srpna)

Soustředěný, intuitivní a extrémně kreativní losos je vždy plný energie. Má velkou motivační schopnost, takže ví, jak ostatní pohnout k akci, a jeho sebevědomí a nadšení jsou nakažlivé.

Každý bude rychle souhlasit s lososovými nápady, i když se tyto nápady nezdají nejchytřejší. Velkorysý, inteligentní a intuitivní, není divu, proč má losos mnoho přátel.

Losos hledá ve všem smysl a vždy musí mít cíl a není pro něj těžké najít lidi, kteří mu pomohou v osobních soubojích. Když miluje lososa, je stabilní, klidný, smyslný a velkorysý. Pokud se mu někdo postaví do cesty, dokáže být sobecký, vulgární a netolerantní.

Medvěd (22. srpna až 21. září)

Každý volá pragmatického a metodického medvěda, když potřebuje klidnou ruku. Díky své praktičnosti a rozumnosti je medvěd skvělým obchodním partnerem.

Vždy je to hlas rozumu a často nerozumné znamení zvěrokruhu sova vás uklidní. Medvěd má obrovské srdce a velkorysost, ale dokáže být i velmi skromný a trochu plachý. Svého životního partnera zasype láskou a velkorysostí.

Medvědi jsou díky své trpělivosti a umírněnosti vynikajícími učiteli a rádci. Když medvěd nemá nejlepší náladu, může být skeptický, líný, malicherný a odtažitý.

Havran (22. září až 22. října)

Raven je rozený bavič a okouzlovač, ze kterého vždy vyzařuje nadšení. Svou energií přitahuje ostatní a ostatní se ho vždy ptají na nápady a názory. Je to proto, že je idealista i diplomat a mnozí ho považují za génia.

Když je havran obklopen láskou, je uvolněný, romantický a vždy mluví klidným tónem, takže v milostném vztahu umí být velmi trpělivý a intuitivní.

Když to není v nejlepším živlu, je havran příliš náročný, nedůsledný, pomstychtivý a lhostejný k pocitům ostatních lidí.

Had (23. října až 22. listopadu)

Většina šamanů se narodila ve znamení hada. Je to mimořádně duchovní znamení, a proto je had vynikajícím duchovním vůdcem. Vzhledem k tomu, že mnoho lidí narozených ve znamení hada má léčitelské schopnosti, mnoho členů znamení praktikuje medicínu.

Kvůli jejímu velkému zájmu o vše nehmotné i nehmotné jsou hadi často vnímáni jako tajemní a někdy i děsiví.

Had umí být tajemný a trochu temný, ale na druhou stranu je také velmi citlivý a starostlivý. Je vášnivá, inspirativní, vtipná a ráda pomáhá. Když necítí lásku, stává se depresivní, agresivní a má sklony k velkým změnám nálad.

Sova (23. listopadu až 21. prosince)

Neklidná a náchylná k častým změnám sova není snadné sladit. Sova je známá tím, že vždy řadí pátý rychlostní stupeň a z celého srdce miluje dobrodružství.

Často ví, jak být sobecká a bezohledná, nedbalá a bezohledná. Mnoho členů tohoto znamení zvěrokruhu jsou umělci, učitelé a zaměstnanci konzervatoře.

Díky své přizpůsobivosti a všestrannosti však sova může prokázat dokonalost v jakékoli profesi. Když miluje sovu, je citlivá, nadšená a ohleduplná. Když není její den, umí to přehánět, být zahořklá a bojovná.

Husa (22. prosince až 19. ledna)

Pokud chcete, aby se něco udělalo správně, svěřte to husám. Vytrvalá, vytrvalá a ambiciózní až do konce, husa si vždy stanoví cíle a nevzdává se jich.

Husa je vytrvalá v úspěchu za každou cenu, ale ne proto, že by udivovala ostatní, ale proto, že vždy soupeří s nepřítelem sama v sobě. Gusku zdobí dominantní osobnost, a proto je vynikajícím podnikatelem a sportovcem.

Když je obklopena láskou a má podporu lidí, kteří jsou pro ni důležití, husa uspěje ve všem, co si představí a pak je vášnivá, vtipná, společenská a smyslná. Když je husa ponechána sama na sebe, může se chovat obsesivně a návykově, což jí může uškodit.

Zdroj:esoteric