Italští lékaři zjistili skutečnou pravdu o koronaviru: Už nechtějí mlčet

Virolog uzavírá svůj komentář snížením rizika viru.

Na druhou stranu, stejně jako v jiných provinciích, řešení závažných případů umožnilo snížit úmrtnost na 0,1 až 0,3 procenta a znovu potvrdilo, že jde o nakažlivé onemocnění, které může mít vážné následky, ale pouze v určité skupině lidí, přičemž naprostá většina lidí neprožívá žádné vážné patologie, a proto reaguje uzdravením,“ uzavřel Dr. Giovanni Maga.

Uklidnit veřejnost se snaží i Primarius Maria Rita Gismondo, ředitelka Oddělení mikrobiologie, virologie a diagnostiky biologických stavů milánské nemocnice Sacco, referenčního centra pro infekční onemocnění v Lombardii.

Vyměnili infekci jen o něco závažnější než chřipka za smrtící epidemii

Maria Rita Gismondo na svém Facebooku napsala: „Moje ranní poznámka. Naše laboratoř celou noc prováděla testy. Vzorky stále přicházejí. Mně to všechno zní jako šílenství. Vyměnili infekci jen o něco závažnější než chřipka za smrtící epidemii. Není to tak. Podívejte se na čísla. Tahle šílenost bude hodně bolet, hlavně z ekonomického hlediska. Moji andělé jsou vyčerpaní. Běžím jim přinést snídani. Dnešní neděli strávím v nemocnici. Prosím, ztlumte tóny! Hezkou neděli!”

Zdroj:logicno.com