Jak rok 2020 skončí pro znamení zvěrokruhu


Na konci roku se Lev vrhne do společenského života a zapomene na svou kariéru a osobní život. A tady je hlavní věcí nepropásnout šance na kariérní postup, které se objeví na obzoru v listopadu.


Panna bude na konci roku čelit finančním potížím spojeným s opožděným vyplácením mezd nebo nesplacením dluhu. Ale to bude více než vyváženo vášnivým románkem


Váhy v listopadu až prosinci budou mít štěstí v pracovním i osobním životě. Aktivita v tomto období bude nejlepší. Stojí za to využít okamžik a dokončit dlouho zahájené podnikání.


Štír se musí zaměřit na finanční záležitosti: má všechny šance zakončit rok s maximálním ziskem, pokud nyní provede správné investice.


Střelec, pokud hledá, má všechny šance na dokončení roku ve dvojicích. Přestože je na začátku podzimu plný energie, do prosince ho může znepokojit stres a pracovní napětí.


Kozoroh přijde na konci roku ponořený do práce. Prosinec bude plodný, pokud jde o kariérní růst nebo školení, ale zlepšení osobního života by se mělo očekávat až na jaře.


Celý rok byl pro Vodnáře přesycen událostmi, takže do prosince přijde emocionálně unavený. Na začátku zimy by se měl starat o své zdraví a zotavit se.


Ryby zakončí rok unavený, ale spokojený s hmotnou stránkou života. Odvedli dobrou práci, takže si mohou dovolit odpočinout si a vzít si svůj osobní život.
Bez ohledu na to, jak končí současný rok, každý spoléhá na to, že ten nový bude mnohem lepší než ten předchozí.

Zdroj.Esoteric.ru