jak se chovají znamení zvěrokruhu, když je jejich srdce zlomené?

Rak

Zažijí a budou vážně trpět, ale nakonec uvěří, že se všechno stalo ne náhodou. A poté budou i nadále žít tak, jak žili před vztahem, který jim zlomil srdce.

Lev

Jdou hledat nová dobrodružství. Leos udělá cokoli, aby uvolnil hněv a bolest. Během tohoto období žijí, jako by každý den jejich života byl posledním.

Panna

Panny se zaměřují na práci a stávají se nejlepšími v tom, co dělají. Neúnavně pracují, přihlašují se na kurzy, školení a vstřebávají nové znalosti s nepotlačitelnou horlivostí. Panny neustále pracují, protože se nedokážou vyrovnat s myšlenkami na svého bývalého.

Váhy

Na chvíli se lidem vyhýbají, protože nechtějí, aby se jich někdo zeptal na jejich ex nebo na to, jak se cítí. Leží nízko, dokud nenasbírají sílu, aby řekli ostatním o svých pocitech.

Štír

Štír jde do nejbližšího baru. Je velmi extrémní, takže když je zraněn, začne se chovat destruktivně. Když má zlomené srdce, obvykle reaguje příliš emocionálně a toto chování je jediný způsob, jak tuto bolest překonat.

Střelec

Střelec cestuje.  Na jakékoli klidné místo, kde můžete klidně myslet, pustit partnera a soustředit se na duševní a emocionální rozvoj. Potřebují opustit zemi, vypnout telefony a soustředit se na uzdravení.

Kozoroh

Tráví více času se svou rodinou, aby zaplnili prázdnotu jiným druhem lásky. Kozorožci jsou rodinně založení a blízcí lidé na ně mají uklidňující účinek.

Vodnář

Využívají veškerou svou kreativitu, aby šli dál. Jsou kreativní a vědí, jak proměnit bolest v umění. Sdílejí své dramatické milostné příběhy s ostatními.

Ryba

Ryby se obracejí na psychology s žádostí o pomoc. Jsou velmi emotivní a sentimentální, ale jen zřídka to ukazují i ​​těm nejbližším lidem. Aby přežili v prázdnotě a mohli jít dál, musí si promluvit s někým, kdo je nezná a nebude je soudit.

ZDROJ:ESOTERIC