JAK SI SVÉ PŘÁNÍ SPLNIT ZÍTRA NEBO ZA 2 DNY – UDĚLEJTE 1 KOUZELNOU VĚC: Ať se ve vašem životě stane zázrak!

Jak jasně formulovat své přání?

Je potřeba si to nejprve zapsat a musíte to udělat správně, protože chybná formulace je často blokem ve splnění přání. Mnozí například zformulují přání takto – „chci zvýšení platu v práci“. To je však špatná formulace, už byste si měli zapsat „v práci dostávám zvýšení platu“. nebo „Mám více peněz.“

Také je důležité definovat čas, ve kterém bude vaše přání splněno, například zítra, za dva dny, měsíc, je důležité přesně specifikovat. Přání by také mělo mít pozitivní a ne negativní konotaci , aby přilákalo jeho splnění. Například místo napsání „Od zítřka už mě můj šéf nebude otravovat“; zapište si – „Od zítřka mám dobrý vztah se svým šéfem.“

Při představě touhy si nemusíte vizualizovat hmotné detaily, například tvary, předměty, barvy, ale nejdůležitější je cítit a prožívat pocity, které přinášejí její naplnění. Je důležité, aby přání působilo pozitivně jak na vás, tak na ostatní a přinášelo štěstí nejen vám, ale i lidem kolem vás.

Když své přání zformulujete a zapíšete, jste již na půli cesty ke splnění svého snu. Dalším krokem je ilustrace. Najděte si na internetu obrázek, který vám vaši touhu připomene, nebo jej vystřihněte z novin a poté jej nalepte na větší list pepře. Nechte ten papír být mapou vašich přání, napište na něj , nalepte, nakreslete – symbolicky reprezentujte splnění vašeho přání.

Nyní přichází nejdůležitější krok. Jste již na půli cesty, ale až tohle všechno uděláte, udělejte okamžitě první krok, který vás vede ke splnění vašeho přání. Pokud okamžitě aktivujete pole naplnění, přání se splní mnohem rychleji. Nemusí to být něco velkého nebo velkého pohybu, jen je důležité být aktivní a zahájit proces jeho uskutečnění.